Που χάθηκες εσύ Μπεν Γκρένλαγκ;

442
Football's Next Star. Ben Greenhalgh

Κάποτε πέτυχε να κερδίσει το Football’s Next Star και μαζί ένα συμβόλαιο στην Ίντερ του Ζοσέ Μουρίνιο. Σήμερα, οκτώ χρόνια μετά «βολοδέρνει» στα χωράφια της ερασιτεχνικής έκτης κατηγορίας της Αγγλίας.

Γυρνώντας το χρόνο πίσω στο 2008 πολλοί ίσως θυμούνται το ποδοσφαιρικό τάλεντ σόου που φιλοξένησε το βρετανικό Sky1 με κεντρικό παρουσιαστή τον Τζέιμι Ρέντναπ.

Πολλοί νέοι ταλαντούχοι γεμάτοι όνειρα και φιλοδοξίες για καριέρα στο ποδόσφαιρο συμμετείχαν με στόχο το ένα και μοναδικό εξάμηνο συμβόλαιο στην πανίσχυρη τότε Ίντερ του Ζοσέ Μουρίνιο και άλλων μεγάλων αστέρων των «Νερατζούρι».

Ο 17χρονος τότε πλάγιος επιθετικός, Μπεν Γκρένλαγκ κατάφερε να ξεχωρίσει με τις ικανότητες καταλήγοντας λίγο αργότερα στο Μιλάνο δίπλα σε ονόματα όπως οι Χαβιέ Ζανέτι, Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, Πατρίκ Βιεϊρά Ρικάρντο Κουαρέσμα μεταξύ άλλων.

Πήρε εμπειρίες με την ομάδα των Νέων και δεν τα πήγε άσχημα. Κέρδισε την ανανέωση του συμβολαίου του, δόθηκε δανεικός στην Κόμο όπου εντυπωσίασε όμως και μετά κάπου εκεί το όνειρο της ίντερ μαζί με τη συμμετοχή στην πρώτη ομάδα χάθηκε.

Στη συνέχεια ο νεαρός Άγγλος  επέστρεψε στο Νησί περιπλανούμενος μέχρι τις ημέρες μας σε ούτε μία ούτε δύο αλλά έξι διαφορετικές ποδοσφαιρικές «στέγες» στις ερασιτεχνικές κατηγορίες του Αγγλικού ποδοσφαίρου.