Στην Ιταλία για το “Ferretti Cup” η Κ16 της Παναχαϊκής

138

Αναχώρησε χτες το απόγευμα (Κυριακή 11/2) η ομάδα Κ16 της Παναχαϊκής, για να συμμετάσχει στο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου “FERRETTI CUP”, που θα διεξαχθεί 12-14 Φεβρουαρίου, στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στην πόλη Ρίμινι.

Η αποστολή της Παναχαϊκής που αναμένεται να φτάσει σήμερα (Δευτέρα 12/2) στην Ανκόνα, αποτελείται από 27 άτομα (21 ποδοσφαιριστές και 6 προπονητές-συνοδοί).

Το πρόγραμμα των αγώνων που θα παίξουν οι Πατρινοί είναι το εξής:

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου: Παναχαϊκή – Μπόρνμουθ

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου: Περούτζια – Παναχαϊκή

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου: Μπολόνια – Παναχαϊκή

Το απόγευμα της Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου θα γίνουν οι τελικοί αγώνες κατάτξης και η αποστολή της Παναχαϊκής θα επιστρέψει στην Πάτρα την Παρασκευή (16/2).

Οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή της Παναχαϊκής Κ16 είναι οι εξής:

Ιωάννης Σίνης, Νικόλαος Μπάδα, Κων/νος Αποστολόπουλος, Κων/νος Θεοφανόπουλος, Γιώργος Θεοφάνης, Εμμανουήλ Παπαχρονόπουλος, Κων/νος Κουνάβης, Θεοφάνης Γασπαρινάτος, Άκης Παναγάκης, Βασίλειος Γιώτης, Αναστάσιος Σουγλέρης, Κωνσταντίνος Ψαθογιαννάκης, Λευτέρης Μικές, Κων/νος Ταρνάρης, Ανδρέας Τάχο, Ανδρέας Θωμάς, Αναστάσιος Μικελάτος, Γεώργιος Τσάκας, Ανδρέας Παναγιωτακόπουλος, Νικόλαος Στασινόπουλος.

Επικεφαλής της αποστολής είναι ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών Φώτης Παπαπαναγής, ο προπονητής Μιχάλης Γεωργόπουλος, π φυσιοθεραπευτής Θόδωρος Σίμας και ο φροντιστής Παναγιώτης Παπαγεωργίου. Την αποστολή συνοδεύουν η Αμαλία Γουδέβενου και ο Γιώτγος Κουρλέσης.