Μεγάλη μπάλα στο πρώτο τουρνουά INTERSPORT Cage Football

459

Μεγάλη μπάλα παίχτηκε στο πρώτο τουρνουά INTERSPORT Cage Football και παρά την κακοκαιρία του Σαββάτου (10/2), όλοι οι συμμετέχοντες έφυγαν ενθουσιασμένοι και ανυπόμονοι να ξαναζήσουν την φοβερή αυτή εμπειρία στο 2 τουρνουά της Αττικής!

Όπου και αν μένεις λοιπόν μην χάσεις την ευκαιρία να μπεις στο cage και να ζήσεις και εσύ αυτήν την μοναδική εμπειρία! Φτιάξε τώρα την ομάδα σου, μπες στο www.intersportcagefootball.gr για να δηλώσεις δωρεάν συμμετοχή.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου αναφέρει:

“Μεγάλη μπάλα παίχτηκε στο 1 τουρνουά INTERSPORT Cage Football και παρά την κακοκαιρία του Σαββάτου, όλοι οι συμμετέχοντες έφυγαν ενθουσιασμένοι και ανυπόμονοι να ξαναζήσουν την φοβερή αυτή εμπειρία στο 2 τουρνουά της Αττικής!

Εκατοντάδες νέοι, βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Smart Park στα Σπάτα και βίωσαν για πρώτη φορά αυτή την ιδιαίτερη όσο και συναρπαστική ποδοσφαιρική εμπειρία, γεμάτη μπάλα, χαμόγελα, μουσική αλλά και παράλληλες δράσεις από την adidas και το What’s Up της COSMOTE, που έδωσαν ακόμα πιο ωραίο χρώμα σε μια υπέροχη ποδοσφαιρική γιορτή!

Οι τελικοί για τις 3 ηλικιακές κατηγορίες:

  • Κατηγορία U15: Διναμό Κοκορετσίου-Επίλεκτοι 5-6
  • Κατηγορία U17: Παλληνιακός-Καναπές FC 0-3
  • Κατηγορία U21: Αρχηγοί-Panna FC 0-6

Η adidas έδωσε την δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες να αγωνιστούν με τα νέα adidas Predator & Nemeziz και έμπαιναν αυτομάτως και σε κλήρωση, όπου τρεις τυχεροί – ένας ανά ηλικιακή κατηγορία – κέρδισαν ένα ζευγάρι στο τέλος του τουρνουά!

Επίσης όσοι πήραν μέρος στο τουρνουά, αλλά και οι θεατές όλων των ηλικιών είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στο mini cage activation του What’s Up της COSMOTE. Σκοπός τους να πετύχουν στόχους με την μπάλα, έτσι ώστε να κερδίσουν και δωρεάν GB! 

Τέλος, οι φιναλίστ των τελικών όσο και οι μεγάλοι νικητές σε κάθε κατηγορία έφυγαν με δώρα ποδοσφαιρικές εμφανίσεις adidas και δώρα επικοινωνίας What’s Up της COSMOTE!

Η συνέχεια του INTERSPORT Cage Football σε Βόλο και Θεσσαλονίκη!

Το μεγάλο ταξίδι του INTERSPORT Cage Football μόλις ξεκίνησε και θα συνεχιστεί τον Μάρτιο μέχρι και τους Μεγάλους Πανελλαδικούς Τελικούς του Μαίου! Ο Βόλος είναι η επόμενη στάση για το INTERSPORT Cage Football και στην συνέχεια ακολουθούν η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα και μετά το τουρνουά επιστρέφει στην Αττική για να κλείσει πανηγυρικά την 1 του χρονιά τον Απρίλιο!

Όπου και αν μένεις λοιπόν μην χάσεις την ευκαιρία να μπεις στο cage και να ζήσεις και εσύ αυτήν την μοναδική εμπειρία! Φτιάξε τώρα την ομάδα σου, μπες στο www.intersportcagefootball.gr για να δηλώσεις ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή και ζήσε και εσύ μαζί μας υπέροχες ποδοσφαιρικές στιγμές!

Περισσότερες πληροφορίες: www.intersportcagefootball.gr

Γίνε μέλος της παρέας μας στα Social Media:

Facebook: /INTERSPORTCageFootball

Instagram: @INTERSPORTCageFootball”.

Πηγή: Sport24.gr