Μικτές Παίδων: ΕΠΣ Μακεδονίας – ΕΠΣ Θεσσαλίας 2-1

293

Η ΕΠΣ Μακεδονίας έκανε την ανατροπή στις καθυστερήσεις και πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στην ΕΠΣ Θεσσαλίας, στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης.

Η ΕΠΣΜ κυριάρχησε από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα και παρότι βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ κατέβαλε την αντίσταση της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Οι Θεσσαλοί προηγήθηκαν πολύ νωρίς με τον Κολώνια (4′), στην πρώτη και μοναδική τελική ευκαιρία που δημιούργησαν, με το 1-0 να είναι και το σκορ του 1ου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι μακεδόνες ισοφάρισαν γρήγορα με τον Χαραλαμπόγλου (51′), συνέχισαν να παράγουν ευκαιρίες και έφτασαν στην πολυπόθητη ανατροπή στις καθυστερήσεις, με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Χαραλαμπόγλου (80+).

Έτσι, οι παίδες της ΕΠΣΜ πέρασαν στην 3η φάση του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων που διοργανώνει η ΕΠΟ και περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Φαιτατζόγλου, Στεφανίδης, Τρέμμας, Κοτινάκης, Τσουρούκης, Πορτοκαλάς, Τασιούρας (80’ Αρτουμάς), Ακτσελής (80’ Κασαπίδης), Χαραλαμπόγλου (80’ Μεταξάς), Πιτιλάκος (68’ Σωτηριάδης), Μάρτος (52’ Λευθερούδης).

ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Πουλιανας, Μπαιράμης (72’ Δρόσος), Κασιούρας, Σανάι, Κουτσιμπένας, Κωστούλας (64’ Τζαφλέρης), Μπουμπούκης (80’ Γλύκος), Χολέβας, Κολώνιας, Καλόγηρος, Παναγούλιας (60’ Ζαρίφης).