Νίκη επί της Ρωσίας για την Εθνική Παίδων

403

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο αναπτυξιακό τουρνουά της UEFA στο Αγρίνιο η Εθνική Παίδων. Κατάφερε να επικρατήσει εναντίον της Ρωσίας με 2-0 αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στο φινάλε του τουρνουά.

Οι Έλληνες διεθνείς μπήκαν από το ξεκίνημα του ματς δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με τους Σουρλή και Γροσδή σε μεγάλα κέφια να κυνηγούν το γκολ.

Ο Γιάννης Ρίζος από αριστερά και οι συνεργασίες με τον Σουρλή, δημιουργούσαν συνεχώς προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Η δυάδα της άμυνας Μανίσογλου και Ασλανίδης ήταν σχεδόν αλάνθαστη, όπως και ο Μπαλωμένος, ο οποίος όποτε χρειάστηκε ήταν παρών.

Το πρώτο γκολ της Εθνικής Παίδων σημείωσε ο Σάνι, ενώ το δεύτερο γκολ, αν και καθυστέρησε, ήρθε σαν το κερασάκι στη τούρτα για να διαμορφώσει το τελικό 2-0. Πιο συγκεκριμένα, στις καθυστερήσεις του ματς (80+), ο Γιώργος Μαντζουρανάκης που επίσης ήταν στους διακριθέντες του ματς, κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Τα παιδιά του Βασίλη Γεωργόπουλου στο τουρνουά που διεξήχθη στο Αγρίνιο απέδειξαν ότι είναι μια εξαιρετική φουρνιά με προοπτικές να φτάσει ψηλά. 

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ελλάδα: Μπαλωμένος (41′ Χατζηγιαννάκης), Μανίσογλου (26′ Σκιαδάς), Ασλανίδης, Κωνσταντόπουλος, Σουρλής (49′ Κοτόπουλος, 72′ Μπελεβώνης), Ρίζος, Σιουτούνης, Γούλας (72′ Μαντζουρανάκης), Γροσδής (49′ Καραμπέρης, 72′ Θεωτοκάτος), Γεωργακόπουλος (49’ Τσαβός), Σάνι (72′ Λέκκας).

Ρωσία: Αλεξέγιεφ, Σβετίνιν (26′ Χοτούλεφ), Καρπόφ, Κονιούτσοφ (63′ Αβανεσιάν), Τουρίσεφ (26′ Σαπολάβοφ), Στεπανένκο, Βολκόφ (41′ Ντρόνοφ), Κρατκόφ (63′ Μπορισένκο), Πιλιπένκο, Κοτίν, Σμάκοφ (41′ Βορόμπεφ).

 

Πηγή:sports-academies.gr