Συμφωνία με Ολυμπιακό για τον 20χρονο Καρατάσιο έναντι 400.000€

332

Ένα ακόμη πιθανό ταλέντο ανακάλυψε ο Ολυμπιακός και αποφάσισε να πληρώσει ακριβά για να το αποκτήσει. Με ανακοίνωση της η Α.Ε.Λ. αποκάλυψε πως ο Ολυμπιακός ζήτησε τον Άγγελο Καρατάσιο έναντι 400.000€. 

Πρόταση για διεκδίκηση και του Γιάννη Μασούρα έκαναν, επίσης, οι ερυθρόλευκοι, αλλά δεν συμφώνησαν τίποτα ακόμη, διότι τον διεκδικούν άλλη μία ελληνική ομάδα και ομάδες του εξωτερικού. Οι ανακοινώσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της παρουσίασης του προπονητή Ράτκο Ντόστανιτς.

Πιο συγκεκριμένα ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε: “ Ο Ολυμπιακός έκανε επίσημη πρόταση 400.000€ για τον Καρατάσιο όπου υπάρχει και συμφωνία ενώ έχει γίνει και πρόταση και για τον Μασούρα, επίσης από τον Ολυμπιακό. Για τον Μασούρα όμως έχουν γίνει προτάσεις και από το εξωτερικό αλλά και από μία ακόμη μεγάλη ομάδα της Ελλάδας. Έχει ανέβει πλέον ο πήχης στην ΑΕΛ”.

Ο 20χρονος Άγγελος Καρατάσιος αγωνίζεται στις θέσεις του αμυντικού μέσου και του στόπερ και ανήκει στην Α.Ε.Λ. εδώ και 2 χρόνια.  Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στην Κ-20 και στην πρώτη ομάδα του Βατανιακού, στον Πιερικό και τη Νίκη Βόλου, από όπου μετακόμισε στην Α.Ε.Λ. το καλοκαίρι του 2016 ως ελεύθερος.

Ο Γιάννης Μασούρας είναι 21 ετών και παίζει στη θέση του δεξιού μπακ. Στην Α.Ε.Λ. μετακόμισε ως ελεύθερος τον Ιούλιο του 2015 από την Παναχαϊκή.

 

Πηγή:www.sport24.gr