SL K17: Παναθηναϊκός-Ατρόμητος Αθηνών 3-1

391

Επικρατώντας με 3-1 του Ατρόμητου σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο Γ. Καλαφάτης για τη 22η αγωνιστική του νότιου ομίλου του πρωταθλήματος Κ17 της Superleague συνέχισε τις υποχρεώσεις του ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός που κατά διαστήματα έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο άνοιξε το σκορ με σουτ του Αθανασακόπουλου. Πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Βαγγέλη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός πήρε το προβάδισμα και πάλι, μετά από προβολή από κοντά του Μαυρουδή. Ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε και το 3-1 με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε στους 48 βαθμούς και έτσι απέχει μόνο 2 βαθμούς από τον πρώτο Ολυμπιακό με ένα ματσ όμως λιγότερο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός: Χατζηγιαννάκης, Βαγιαννίδης, Καλαμπόκας, Σπίνος, Σαντικάι, Μαυρουδής, Τζαβίδας, Αλεξανδρόπουλος, Ντοματάς, Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης. Έπαιξαν και οι Σερπέζης, Ηλιάδης, Δακτυλάς, Τσιμπόκας, Σαμαράς.

Ατρόμητος: Μανδάς, Καλιμούκος, Αθανασίου, Ανδριόπουλος, Γιαννακίδης, Ξενοπανάγος, Σάσσαλος, Ρίζος, Βαγγέλης, Ζούνης, Σέληνας. Έπαιξαν και οι Σάνι, Πολύδης, Δαχτυλίδης, Καστόρης, Κολινιάτης.