Γεμάτος με Εθνικές Κύπρου ο Μάρτιος

450

Φουλ με αγωνιστικές υποχρεώσεις για όλες σχεδόν τις Εθνικές Κύπρου θα είναι ο Μάρτιος, καθώς θα δώσουν παιχνίδια είτε σε επίσημο είτε σε φιλικό επίπεδο.

Σε πρώτο πλάνο, βρίσκονται οι αγώνες της Εθνικής Παίδων Κ17 στον Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της UEFA. Ακόμα, επίσημους αγώνες έχει και η Εθνική Ελπίδων, ενώ φιλικό αγώνα κόντρα Μαυροβούνιο θα δώσει η Εθνική Ανδρών.

Αναλυτικά, όλο το πρόγραμμα των Εθνικών Κύπρου για τον μήνα Μάρτιο:

Εθνική Ανδρών: Στις 23 Μαρτίου θα δώσει φιλικό αγώνα με το Μαυροβούνιο στο ΓΣΠ. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18:00 το απόγευμα και εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τους επίσημους αγώνες του Πρωταθλήματος των Εθνών που αρχίζουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Εθνική Ελπίδων: Συνεχίζει την προσπάθεια της σε προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με δύο επίσημους αγώνες εντός Μαρτίου. Στις 22 Μαρτίου παίζει εκτός έδρας με την Ουγγαρία και στις 27 Μαρτίου θα υποδεχθεί στο ΑΕΚ Αρένα τη Σουηδία.

Εθνική Νέων Κ19: Συνεχίζει την προετοιμασία της για τις επίσημες υποχρεώσεις της το ερχόμενο φθινόπωρο. Στις 23 και 25 Μαρτίου θα αντιμετωπίσει σε φιλικούς αγώνες τη Φινλανδία με τους αγώνες να πραγματοποιούνται στο Μακάρειο Στάδιο και θα αρχίσουν στις 15:00.

Εθνική Παίδων Κ17: Θα συμμετάσχει στον Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της UEFA στην Κροατία από τις 9 μέχρι τις 15 Μαρτίου. Στις 9 Μαρτίου θα αγωνιστεί με το Βέλγιο, στις 12 Μαρτίου με την Κροατία και στις 15 Μαρτίου με την Σουηδία. Οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου θα προκριθούν στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων.

Εθνική Νεανίδων Κ19: Θα δώσει τα πρώτα της φιλικά μέσα στο 2018 με αντίπαλο τα Σκόπια. Τα φιλικά θα γίνουν στη Λευκωσία στις 13 και 15 Μαρτίου. Οι επίσημοι αγώνες της Εθνικής Νεανίδων είναι προγραμματισμένοι για τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Εθνική Παίδων Κ14: Η αποστολή της ομάδας μας βρίσκεται στην Ιρλανδία, εκεί όπου θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια με την Εθνική ομάδα της χώρας στο Δουβλίνο και οι αγώνες θα γίνουν την Τρίτη (6/3) και την Πέμπτη (8/3).