Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: ΤΟ 5Ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Ακαδημιών κατά της φτώχειας!

310

Με τιμώμενο πρόσωπο τον Θωμά Μαύρο ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός θα διοργανώσει το 5ο Διεθνές Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου κατά της φτώχειας και της πείνας.

Μια εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Μαρτίου (από 9:00 έως 15:00) στις εγκαταστάσεις  των ακαδημιών του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκού (πάρκο Ομόνοιας). «Με τη συνεργασία, μπορούμε να κερδίσουμε τον αγώνα κατά της φτώχειας» είναι το μήνυμα που θα στείλουν τα μικρά παιδιά και οι προπονητές τους σε ένα τουρνουά που διεξάγεται στο πλαίσιο της καμπάνιας ευαισθητοποίησης του UNPD, της FIFA και της UEFA, με πρεσβευτές καλής θέλησης τους βετεράνους παγκοσμίου κλάσεως ποδοσφαιριστές Ζινεντίν Ζιντάν και Ρονάλντο κι άλλους μεγάλους αθλητές.

Στο τουρνουά θα τιμηθεί ο βετεράνος διεθνής ποδοσφαιριστής της Α.Ε.Κ Θωμάς Μαύρος. Ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός που είναι πρωτοπόρος στην Ελλάδα σε αυτές τις εκδηλώσεις ζητάει  εκτός από το μήνυμα ευαισθητοποίησης των νεαρών ποδοσφαιριστών και της κοινωνίας γενικότερα να συγκεντρωθούν  τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια και φάρμακα και τα οποία θα δοθούν σε άπορες οικογένειες της Π.Ε. Σερρών μέσω της Μητροπόλεως Σερρών τονίζοντας ότι ο αθλητισμός είναι το μεγαλύτερο κοινωνικό κίνημα και έχει την ηθική ευθύνη να είναι μπροστά στα παγκόσμια προβλήματα .

Πηγή: news.makedonias.gr