Με νέα ταλέντα επισκέπτεται ο Αστέρας τη Λεωφόρο

194

Η απόσυρση της Βέροιας από την Football League έδωσε το δικαίωμα στους παίκτες της να βρουν ομάδα εκτός μεταγραφικής περιόδου, με τον Αστέρα Τρίπολης να ενισχύεται περισσότερο.

Στην Τρίπολη επέστρεψε ο 19χρονος Γιάννης Μπαστιανός, ενώ αποκτήθηκε και ο Ρούνεϊ Βανκεβάι, ο οποίος είχε συμφωνήσει να μετακομίσει στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας το καλοκαίρι.

Ο Γιάννης Μπαστιάνος αγωνιζόταν ως δανεικός από τον Αστέρα στην ομάδα της Βέροιας από την αρχή της σεζόν 2017/18. Στο πρωτάθλημα της Football League  αγωνίστηκε 14 φορές με τη φανέλα της Βέροιας και σκόραρε ένα γκολ. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός επέλεξε το νούμερο 90 για τη φανέλα του. Το συμβόλαιο του Μπαστιάνου με τον ΑΣΤΕΡΑ έχει ισχύ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021.

Ο Βανκεβάι Ρούνεϊ είναι επιθετικός, γεννημένος στις 25 Δεκεμβρίου 1996 και επέλεξε το νούμερο 12 για τη φανέλα του. Ο νεαρός παίκτης από την Γκάνα υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΑΣΤΕΡΑ μέχρι τον Ιούνιο του 2021.

Και οι δύο παίκτες, έπειτα από λίγες προπονήσεις, έφτασαν στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής κατάστασης. Έτσι ο Σάββας Παντελιάδης, τεχνικός του Αστέρα, αποφάσισε να τους συμπεριλάβει στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, σήμερα (10/3) στη Λεωφόρο.