Η “μάχη” των μάνατζερς στην Εθνική ομάδα

411

Η κλίση του Μίχαελ Σκίμπε στους 27 διεθνείς, για τα προσεχή φιλικά με την Ελβετία και την Αίγυπτο, έγινε.
Εκτός από τους παίκτες, αγωνίζονται και οι… μάνατζερς. Συγκεκριμένα, οι 27 διεθνείς εκπροσωπούνται συνολικά από 15 μάνατζερς.
Ποιος agent είναι αυτός που εκπροσωπεί τους περισσότερους διεθνείς ποδοσφαιριστές;

Στην άτυπη μάχη των Ελλήνων (αλλά και ξένων) ατζέντηδων για την εκπροσώπηση, μέσω των πελατών τους, στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας, ο Πολ Κουτσιολιάκος έρχεται άνετα νικητής.
Ο Ελληνογερμανός μάνατζερ και συνεταίρος στο μεγάλο Γραφείο Rogon, με το σπουδαίο κύκλο γνωριμιών και επαφών στη Γερμανία (και όχι μόνο), «ελέγχει» τους 7 από τους διεθνείς 27 που κάλεσε ο Μίκαελ Σκίμπε για τα φιλικά παιχνίδια με Ελβετία και Αίγυπτο.

Πρόκειται για τους Φορτούνη, Κουλούρη, Πέλκα Σταφυλίδη, Κυριάκο Παπαδόπουλο Γιαννιώτα και Τζιόλη. Από αυτούς τους επτά, οι πέντε αγωνίστηκαν ή αγωνίζονται ακόμα σε γερμανικές ομάδες.

Ο Κουτσολιάκος συνεργαζόταν μέχρι πρόσφατα και με τον Γιώργο Τζαβέλλα, ο οποίος επισήμως δεν έχει κάποιον ατζέντη αυτό το καιρό. Στη μεταγραφή στην Αλάνιασπορ, στην οποία αγωνίζεται τους τελευταίους μήνες, τον βοήθησε με ενέργειές της, η δικηγόρος Ασπα Σουλούκου.

Ο Λημνιός, από την πλευρά του, ανήκει στο μανατζερικό γραφείο του Χρήστου Αποστόλου, πληροφορίες, όμως, από τη Γερμανία θέλουν τον Κουτσολιάκο να θέλει να μπει δυναμικά για την απόκτηση των δικαιωμάτων του.

Επιπλέον, υπάρχουν άλλοι δύο ατζέντηδες, οι οποίοι εκπροσωπούνται με τρεις ποδοσφαιριστές στις τωρινές κλήσεις του Σκίμπε.

Ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος έχει στο γραφείο του τους Ταχτσίδη, Μανωλά και Μπακασέτα, ενώ ο Αντώνης Αποστολόπουλος τους Δώνη, Χριστοδουλόπουλο και Κουρμπέλη. Αμφότεροι έχουν ισχυρές διασυνδέσεις και «άκρες» στην Ιταλία.

Στο γραφείο του Αποστόλου ανήκουν οι Ρέτσος και Λημνιός, ενώ οι υπόλοιποι μάνατζερ εκπροσωπούνται στην ομάδα μ’ έναν παίκτη έκαστος.

Οι παίκτες ανά ατζέντη:

Φορτούνης, Κουλούρης, Πέλκας, Σταφυλίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Γιαννιώτας, Τζιόλης (Κουτσολιάκος)

Δώνης, Χριστοδουλόπουλος, Κουρμπέλης (Αποστολόπουλος)

Ταχτσίδης, Μανωλάς, Μπακασέτας (Ευαγγελόπουλος)

Καρνέζης (Παναγιωτάκης)

Μήτρογλου (Γαλαριώτης)

Καρέλης (Γάτσης)

Ζέκα (Γκονσάλβες)

Παπασταθόπουλος (Φάρας)

Ρέτσος, Λημνιός (Αποστόλου)

Τοροσίδης (Καζιάνης)

Μπακάκης (Κοκορόγιαννης)

Σάμαρης (Εμμανουηλίδης)

Γιαννιώτης (Τζόρτζεβιτς-Νινιάδης)

Μπάρκας (Κουτρούπης)

Λυκογιάννης (Καρασαββίδης)

Τζαβέλλας (δεν έχει επισήμως ατζέντη)