Γεωργόπουλος: “Είμαστε έτοιμοι για τη μάχη”

451

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ παραχώρησε ο προπονητής της Εθνικής Παίδων, Βασίλης Γεωργόπουλος, ενόψει της έναρξης των υποχρεώσεων της “γαλανόλευκης” για την Elite Round που θα διεξαχθούν στην Πάτρα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός παρουσιάστηκε αρκετά αισιόδοξος και πως ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα τα καταφέρει απέναντι στη Γερμανία, τη Σκωτία και τη Νορβηγία, κάνοντας κάλεσμα στον κόσμο της πόλης για να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών του.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε: 

“Με μεγάλη μας χαρά βρισκόμαστε στην Πάτρα για τα κρίσιμα αυτά παιχνίδια που θα κρίνουν την πρόκριση για την τελική φάση. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και είμαστε πανέτοιμοι για να δώσουμε την μάχη για την πρόκριση που είναι και ο στόχος μας. Η ψυχολογία μας είναι πολύ καλή.

Πρόκειται για έναν πολύ δύσκολο όμιλο και δίνω ίσες πιθανότητες και στις τέσσερις ομάδες. Σίγουρα θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη κόντρα στη Σκωτία για λόγους ψυχολογίας, ωστόσο όλα τα ματς έχουν την ίδια βαρύτητα και δεν θα είναι καθοριστικό το αποτέλεσμα μόνο του πρώτου αγώνα. Καλούμε τον κόσμο της Πάτρας να βρεθεί στο πλευρό μας”.