Γκούμας: “Θα κυνηγήσουμε κάθε πιθανότητα”

392

Αισιόδοξος παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Εθνικής Νέων, Γιάννης Γκούμας, για την πορεία της “γαλανόλευκης” στην Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που ξεκινάει την Τετάρτη (21/3) κόντρα στην Ιταλία, ενώ θα βρει στο δρόμο της ακόμα την Τσεχία και την Πολωνία.

Μάλιστα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός έθεσε ως στόχο την πρωτιά στον όμιλο που θα επιφέρει και την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Αναλυτικά, τα όσα ανέφερε: 

“Ήρθαμε κατάλληλα προετοιμασμένοι για το τουρνουά μέσα από τα φιλικά και τις προπονήσεις που κάναμε όλο αυτό το διάστημα. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε την πρώτη θέση. Ξέρουμε τις δυσκολίες. Γνωρίζουμε ότι ο όμιλός μας απαρτίζεται από πολύ δυνατές ομάδες. Ωστόσο εμείς θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες μας με όλες μας τις δυνάμεις, με οδηγό την ομαδικότητα και την ψυχή των παικτών μας. Τα παιδιά πιστεύουν στους εαυτούς τους και τις δυνατότητές τους και γνωρίζουν ότι θα είναι μεγάλο κατόρθωμα να βρεθούμε στα τελικά της Φινλανδίας και για τους εαυτούς τους και για την ίδια τη χώρα”.