Μασούρας: “Εκπλήρωσα το μισό μου όνειρο”

195

Με αφορμή την κλήση του στην Εθνική Ελπίδων, ο Γιάννης Μασούρας παραχώρησε δηλώσεις στην εφημερίδα “Ελευθερία”, εκφράζοντας τη χαρά του για αυτό το γεγονός, ενώ αναφέρθηκε και στη φετινή του πορεία που πραγματοποιεί με τη φανέλα της Λάρισας.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο νεαρός ποδοσφαιριστής:  

Η τοποθέτησή του για την κλήση στην Εθνική:

“Είμαι χαρούμενος για την κλήση μου. Την περίμενα εδώ και καιρό εκπληρώνοντας το μισό όνειρό μου γιατί το άλλο μισό είναι να κληθώ στην εθνική ομάδα των Ανδρών. Αυτό πιστεύω είναι το όνειρο κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή και μου δίνει κίνητρο η κλήση στην Ελπίδων να δουλέψω ακόμα περισσότερο”.

Πιστεύεις ότι δικαιώθηκες για τη φετινή σου απόδοση;

“Φέτος πήγα καλά, αλλά μπορώ ακόμα καλύτερα. Δεν σταματάω εδώ, θα συνεχίσω με τους ίδιους ρυθμού, να δουλεύω και να παίξω ακόμα καλύτερα βοηθώντας τη Λάρισα με την οποία έχω συμβόλαιο μέχρι το 2020. Θέλω πάντα το κάτι παραπάνω και με την ομάδα μου και με την Εθνική. Πάντα μετά από κάθε επιτυχία βάζω στόχο την επόμενη”.

Πιστεύεις ότι μπορείς να είσαι στην ενδεκάδα της Εθνικής Ελπίδων;

“Είναι η πρώτη μου κλήση και είναι θέμα του προπονητή Αντώνη Νικοπολίδη. Αυτό που θα κάνω είναι αν με επιλέξει να τα δώσω όλα για να βοηθήσω το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα”.

Ποίοι είναι οι στόχοι σου με τη Λάρισα;

“Μαθηματικά ακόμα δεν έχουμε σωθεί, πιστεύω όμως, ότι θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τον αρχικό στόχο που ήταν η κατάκτηση μιας θέσης από την πέμπτη έως τη δέκατη θέση στο πρωτάθλημα. Το βάρος όμως, πέφτει στο Κύπελλο Ελλάδας που όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Λάρισα σε αυτό τον θεσμό θέλει να διακρίνεται. Όλα τα παιδιά θέλουμε να φθάσουμε στον τελικό και για αυτό θα δουλέψουμε. Έχουμε κερδίσει τον πρώτο αγώνα και θα τα δώσουμε όλα στο ΟΑΚΑ στον επαναληπτικό με την ΑΕΚ. Ελπίζω ότι δεν θα πάνε χαμένοι οι κόποι μας”.

Ο νέος προπονητής, Σωτήρης Αντωνίου, εφάρμοσε το 3-5-2 στο πρώτο φιλικό με τον Λεβαδειακό. Πώς το σχολιάζεις;

“Νομίζω ότι η Λάρισα έχει ικανούς παίκτες να ανταποκριθούν σε κάθε σύστημα που κάνει ο προπονητής”.