Ταλαιπωρία για την Εθνική Νέων!

300

Απίστευτη ταλαιπωρία για την Εθνική Νέων, η οποία «παγιδεύτηκε» στο αεροδρόμιο του Μονάχου, αφού η πτήση με προορισμό την Βενετία ακυρώθηκε λόγω κακοκαιρίας! Τα «γαλανόλευκα» ταλέντα του Γιάννη Γκούμα έφυγαν καλοκαίρι από την Αθήνα (σήμερα το μεσημέρι) με προορισμό το Λιγκνάνο, όπου θα παίξουν (21-27 Μαρτίου) τα τρία παιχνίδια της Elite Round του Euro U19, όμως κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους συνάντησαν βαρυχειμωνιά και θα φτάσουν στον προορισμό τους αργά το βράδυ.

Στο ταξίδι Αθήνα- Μόναχο η πτήση ήταν γεμάτη αναταράξεις κι αρκετοί από τους νεαρούς άσους έκαναν λόγο για την χειρότερη πτήση που έχουν ζήσει! Οι άνεμοι και η χιονόπτωσηανησύχησαν τους επιβάτες, όμως το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια στην βαυαρική πόλη. Η επόμενη πτήση της Εθνικής ήταν προγραμματισμένη για την Βενετία (απέχει 65 χιλιόμετρα από το Λιγκνάνο), αλλά ακυρώθηκε λόγω κακοκαιρίας.

Οι υπεύθυνοι της ΕΠΟ μετά τις απαραίτητες συζητήσεις επέλεξαν να πετάξει η ελληνική ομάδα στις 7.30 μ.μ. για την Μπολόνια (νέα καθυστέρηση για 9.20 μ.μ.) και στη συνέχεια να μεταβεί οδικώς στο Λιγκνάνο. Η συγκεκριμένη απόσταση είναι 190 χιλιόμετρα (περίπου δυόμιση ώρες). Η εναλλακτική λύση που υπήρχε ήταν η Εθνική Νέων να επιβιβαστεί και να ταξιδέψει με λεωφορείο από το Μόναχο στο Λιγκνάνο, ταξίδι διάρκειας έξι ωρών!