Αναμένει ο Γαλανόπουλος το big deal

311

O Κώστας Γαλανόπουλος αποτελεί ένα από τα σπουδαία ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχοντας αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια στις φετινές συμμετοχές του με την ΑΕΚ, ενώ θεωρείται από τους «ειδικούς» ως ποδοσφαιριστής με πολύ μεγάλα περιθώρια εξέλιξης.

Άλλωστε, αρκετές ομάδες από κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τον «τσεκάρουν», ενώ υπάρχουν οι προοπτικές ο νεαρός μέσος να αποτελέσει ένα πολύ δυνατό μελλοντικό deal για την ΑΕΚ.

Ο πιτσιρικάς εκπροσωπείται από τον Πολ Κουτσολιάκο, μάνατζερ με σημαντικές διασυνδέσεις κυρίως στη Γερμανία, ο οποίος μάλιστα έχει πολύ καλή σχέση με τον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης, Νίκο Λυμπερόπουλο.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία της ΑΕΚ και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Λυμπερόπουλος, που έχει κι αυτός τις δικές του διασυνδέσεις από την περίοδο που εργαζόταν ως μάνατζερ, έχει ενημερώσει τους Ευρωπαίους ατζέντηδες, πως η Ένωση παραχωρεί τον Έλληνα άσο με 10.000.000 ευρώ.

Πρέπει, πάντως, να τονιστεί ότι το εν λόγω ποσό δεν προβλέπεται ως ρήτρα, αφού το συμβόλαιο του Γαλανόπουλου στην ΑΕΚ δεν περιλαμβάνει buy-out.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως μια προσφορά κοντά στα 7 εκατ. ευρώ μάλλον θα είναι αρκετή για να κάνει την Ένωση να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με όποιον ενδιαφερόμενο προκύψει στο προσεχές μέλλον. Επισημαίνεται, βέβαια, ότι ακόμα κι αυτό το ποσό είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί προς το παρόν, από τη στιγμή που ο παίκτης δεν είναι ούτε βασικός και αναντικατάστατος στην ΑΕΚ, ούτε καν διεθνής.

Εξάλλου, τα τελευταία σενάρια που αναφέρουν ότι η Στουτγάρδη παρακολουθεί τον νεαρό άσο της ΑΕΚ δε φαίνεται να έχουν βάση. ο Ο Πολ Κουτσολιάκος δε σκοπεύει άμεσα να διαφημίσει τον πελάτη του στην αγορά της Γερμανίας, καθώς επιθυμεί πρώτα να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του στα ελληνικά γήπεδα…