Σεργίου, το 17χρονο next big thing της Κύπρου!

351

Ένα αστέρι έτοιμο να λάμψει! Έτσι είναι ο νεαρός Κωνσταντίνος Σεργίου που αγωνίζεται στη Νέα Σαλαμίνα. Από τα 13 του χρόνια βρίσκεται στις ακαδημίες των «ερυθρόλευκων» και τέσσερα χρόνια αργότερα μόλις στα 17 του, «άρπαξε» την ευκαιρία από τα μαλλιά!

Ο δεξιός οπισθοφύλακας μετρά δώδεκα συμμετοχές στο πρωτάθλημα, τέσσερεις στο κύπελλο και μια με την Εθνική ομάδα κάτω των 19, ενώ πέρασε και δοκιμαστικά από την Αταλάντα. Είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής που στην ηλικία του μετρά με τη φανέλα της ομάδας του 16 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο χωρίς να πετύχει ωστόσο κάποιο γκολ.

Ακολουθεί πιστά τις συμβουλές του προπονητή του, είναι ένας «στρατιώτης» στο χορτάρι αλλά έχει το ποδοσφαιρικό θράσος για να αντιμετωπίζει χωρίς φόβο, αλλά με σεβασμό τον κάθε αντίπαλο. Θεωρείται το “next big thing” του Κυπριακού ποδοσφαίρου ενώ παρουσιάζει απίστευτη ωριμότητα στο παιχνίδι του.

Είναι εκπληκτικός με την μπάλα στα πόδια και ένα εξαιρετικό “εργαλείο” για κάθε προπονητή. Όλα αυτά δείχνουν ότι το μέλλον του Σεργίου είναι όλο μπροστά και έδειξε ότι έχει το ταλέντο  μπορεί να πάει πολύ ψηλά, και με σκληρή δουλειά, εργατικότητα και πίστη στις δυνατότητες του έχει τα φόντα να γίνει ένας από τους καλύτερους Κύπριους ποδοσφαιριστές.