Στο επιτελείο της Εθνικής Παίδων ο Θανάσης Νεοχωρίτης

513

Μια μεγάλη διάκριση για τον Λαμιώτη προπονητή, Θανάση Νεοχωρίτη, ο οποίος θα διατελέσει μέλος της προπονητικής ομάδας της Εθνικής Παίδων, δίπλα στο πλευρό του Ομοσπονδιακού Προπονητή, Βασίλη Γεωργόπουλου, ως αναλυτής.

Επίσημα πλέον από τις 21/3 στην Πάτρα, στο πλαίσιο του της 1ης Αγωνιστικής του 8ου ομίλου της Elite Round του UEFA U17 Championship, όπου η Ελλάδα αντιμετώπισε τη Σκοτία, ο Θανάσης Νεοχωρίτης πλαισίωσε το προπονητικό επιτελείο της Εθνικής μας.

Ο Λαμιώτης προπονητής, ήδη στο Διεθνές Αναπτυξιακό Τουρνουά στο Αγρίνιο, που έλαβε χώρα από τις 12-23 Φεβρουαρίου, πήρε το βάπτισμα του πυρός, ως αναλυτής video και στην «πρώτη» κιόλας αγωνιστική, έφερε νικηφόρο αποτέλεσμα για την Εθνική Ομάδα Παίδων με 2-0 κόντρα στη Ρωσία.

Να θυμίσουμε πως ο Θανάσης Νεοχωρίτης διετέλεσε φέτος Εκλέκτορας-Προπονητής των Μικτών Ομάδων Φθιώτιδας, είναι κάτοχος Διπλώματος Προπονητή  Uefa A’ και έχει εργαστεί ως προπονητής στην Ακαδημία Ποδ. Λαμίας, Ηρακλή Ροδίτσας, ΑΣ Λαμία, Ολυμπιακό Λαμίας και Ανδρούτσο Γραβιάς.