Οι τρεις παίκτες της ακαδημίας του Ολυμπιακού που ανέβηκαν στην πρώτη ομάδα

166

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προανήγγειλε την προώθηση παιδιών από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού και τα λεγόμενά του έγιναν πράξη.

Οι Μάριος Βρουσάι, Νικήτας Νικόλης και Απόστολος Μαρτίνης ενημερώθηκαν πως από εδώ και στο εξής θα προπονούνται υπό τις οδηγίες του Όσκαρ Γκαρθία και μένει να φανεί μετά τη διακοπή αν θα πάρουν και επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους.

Ο πρώτος είναι μέλος της Κ20 του συλλόγου, επιθετικός, διεθνής με τις Ελπίδες και μάλιστα υπάρχει μεγάλη εκτίμηση των ικανοτήτων του. Άλλωστε, έχει συμμετάσχει και στο παρελθόν στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, καθώς πέρσι ήταν στην προετοιμασία στο εξωτερικό, ενώ έχει παίξει και στο Κύπελλο Ελλάδας.

Οι άλλοι δύο προέρχονται από την Κ17 του Ολυμπιακού και είναι διεθνείς με την Εθνική Παίδων. Ο μεν Νικόλης είναι αριστερό μπακ, αλλά παίζει και ως «κόφτης». Γεννημένος το 2001, κατάγεται από τη Ρόδο κι έγινε επαγγελματίας πρόσφατα. Ο δε Μαρτίνης είναι αριστερό μπακ-χαφ, γεννημένος και αυτός το 2001 είχε γίνει επαγγελματίας τον προηγούμενο χρόνο.

 

Πηγή: www.sport-fm.gr