Η ΕΠΟ βράβευσε τον Αχιλλέα Μπέο

345

Φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα έδωσε η Εθνική Ελπίδων τη Μεγάλη Τετάρτη, καθώς το συγκρότημα του Αντώνη Νικοπολίδη αντιμετώπισε στο Βόλο την τοπική ομάδα, Βόλος ΝΠΣ, για ενίσχυση του Ορφανοτροφείου της θεσσαλικής πόλης.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, η ΕΠΟ βράβευσε τον Αχιλλέα Μπέο. Ο δήμαρχος Βόλου, ο οποίος τέλη Φλεβάρη κρίθηκε ένοχος για την υπόθεση των στημένων αγώνων του 2011, “Koriopolis”, όπως ανακοίνωσε το τριμελές εφετείο κακουργημάτων, τόνισε αμέσως μετά τη βράβευση:

“Για λογαριασμό όλων των πολιτών της όμορφης πόλης του Βόλου, ένα ευχαριστώ στην ΕΠΟ, τον Αντώνη Νικοπολίδη και τα παιδιά της Ελπίδων που βρίσκονται εδώ. Υγεία σε όλον τον κόσμο. Καλό Πάσχα”

 

Η βράβευση του Αχιλλέα Μπέου στο ΕΑΚ έγινε από τον αντιπρόεδρο της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Παναγιώτη Παπαχρήστο ως αναγνώριση της συμβολής του στο κοινωνικό έργο που επιτελείται.

Παράλληλα, βραβεύτηκε κι ο πρόεδρος του ορφανοτροφείου Βόλου, Κώστας Θεοδώρου, από τον πρόεδρο της ΕΠΣΘ και ταμία της ΕΠΟ, Περικλή Λασκαράκη.

 

Δείτε το video του Magnesianews.gr:

 

Πηγή:www.sport24.gr