Στη Γιουνάιτεντ ταλέντο της Ομόνοιας

199

Στις εγκαταστάσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε από τις 19-24 Μαρτίου, ο Γιώργος Ποντικός της Κ15 της Ομόνοιας και τα πήγε εξαιρετικά, αφού ανανέωσε το ραντεβού του με τους υπεύθυνους της αγγλικής ομάδας για τον Αύγουστο στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Όλα άρχισαν όταν τον ταλαντούχο παίκτη παρακολούθησαν οι σκάουτερ της Γιουνάιτεντ σε παιχνίδια της Εθνικής Παίδων K14 στην Κύπρο και το εξωτερικό. Αφού τον μελέτησαν έστειλαν επίσημη πρόσκληση στην Ομόνοια για να μεταβεί στην Αγγλία για προπονήσεις με την ομάδα παίδων της Γιουνάιτεντ.

Ο νεαρός άσσος εξασφάλισε άδεια από την Ομόνοια και μετέβη για μια βδομάδα μαζί με τους γονείς του και τον θείο του, Γιαννάκη Ποντικό, προπονητή της Κ19 του “τριφυλλιού”, στο Αθλητικό κέντρο της Γιουνάιτεντ. Εκεί πραγματοποίησε καθημερινές προπονήσεις με την ομάδα Κ15 ενώ έπαιξε και ένα φιλικό παιχνίδι, όπου τα πήγε περίφημα και “άρεσε” στους Άγγλους.

Στην αναφορά τους μάλιστα έγραψαν πως έχει τα στοιχεία που θέλουν και τους ενδιαφέρει πολύ η περίπτωση του. Λόγω του ότι ο παίκτης δεν είναι ακόμα 16 για να τον κρατήσουν από τώρα, όπως είπαν οι Άγγλοι θα τον καλέσουν ξανά για να πάει τον Αύγουστο στο Preseason των νεαρών της Γιουνάιτεντ.

Από εκεί και πέρα μέχρι τον Γενάρη, όπου θα κλείσει τα 16, θα παρθεί η τελική απόφαση αν θα μεταβεί μόνιμα στους “Κόκκινους Διαβόλους”.

Πρόκειται για μια σπουδαία διάκριση και εμπειρία για τον νεαρό Κύπριο που μπορεί να κάνει ένα τεράστιο άλμα για την καριέρα του.

Ο Γιώργος Ποντικός (08/01/2003) είναι εξτρέμ και αγωνίστηκε φέτος σε 23 παιχνίδια των Κ15 της Ομόνοιας σκοράροντας 14 φορές, ενώ έχει 2 συμμετοχές και ένα γκολ με τους Κ16 και 4 συμμετοχές με τους Κ17.

Δείτε σχετικές δηλώσεις του προπονητή του στο “τριφύλλι”, Ανδρέα Δαρείου, και φωτογραφίες του νεαρού από το ταξίδι και τις προπονήσεις:

Πηγή: offsite.com