Σχολή Ρεθύμνου για Μαρινάκη: «Όταν είσαι επιτυχημένος έχεις και εχθρούς»

142

Η σχολή του Ολυμπιακού στο Ρέθυμνο με ανακοίνωσή της στάθηκε και εκείνη στο πλευρό του ισχυρού άνδρα της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, με αναφορά στον πόλεμο που του γίνεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 «Δεν υπάρχει ωραιότερο πράμα στον κόσμο να βλέπεις κοπέλια χαμογελαστά και ευτυχισμένα. Με μια μπάλα στα πόδια, με την φανέλα του Ολυμπιακού στο κορμάκι τους. Να κάνουν μαγικά με την μπάλα και να ονειρεύονται να παίξουν στην αρένα του Πειραιά, στο Καραϊσκάκη. Αυτά τα παιδιά και εμείς είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Ολυμπιακοί και που ο Ολυμπιακός, αυτός ο γίγας, μας έχει «δανείσει» το όνομα του, μας έχει εμπιστευτεί το μέλλον των παιδιών του Ρεθύμνου. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης που είναι σαν και εμάς, ένας Λεβέντης Κρητικός, οδηγεί τον Ολυμπιακό στις λεωφόρους της δόξας και φωτίζει το μέλλον μας. Το μέλλον των παιδιών μας.

Αυτός ο άνθρωπος που έκανε το «έγκλημα» να έχει τον Ολυμπιακό, μόνιμο πρωταθλητή, ενοχλεί πολλούς. Όταν είσαι επιτυχημένος έχεις και εχθρούς. Τον πολεμούν με διάφορους τρόπους, με τεχνάσματα, μα βλέπουν ότι αυτός δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς. Αυτό αρμόζει στον ηγέτη του Ολυμπιακού μας.

ΥΓ: Πώς να με κάνουν να τον δω, τον ήλιο μ’ άλλα μάτια; Στα ηλιοσκαλοπάτια, μ’ έμαθε η μάνα μου να ζω. Σχολή Ρεθύμνου».