Ρέτσος: ”Πιο σημαντική η νίκη και όχι το γκολ μου”

315

Ο Παναγιώτης Ρέτσος πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Λεβερκούζεν, όμως για τον ίδιο πιο πολύ μετράει η νίκη απέναντι στην Λειψία.

Το πρώτο του γκολ με την Μπάγερ Λεβερκούζεν πανηγύρισε χθες ο Παναγιώτης Ρέτσος, όμως στις δηλώσεις του δεν στάθηκε στην δική του επιτυχία, αλλά στην σημαντική νίκη που πέτυχε η ομάδα του.

Μετά το τέλος του αγώνα τόνισε:

Ήταν ένα τέλειο παιχνίδι για την ομάδα. Μπορεί να πέτυχα το πρώτο μου γκολ, το πιο σημαντικό όμως είναι πως νικήσαμε και πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς. Όλοι οι παίκτες έδωσαν το 100% και όταν συμβαίνει αυτό δείχνουμε ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και βελτιωνόμαστε συνέχεια”.

Ενώ αναφέρθηκε και στο γκολ του:

Ήταν ένα από τα καλύτερα συναισθήματα να σκοράρεις, ειδικά σε ένα τόσο σημαντικό ματς. Όμως αυτό που μετρά είναι η νίκη, γιατί περάσαμε μια πολύ καλή ομάδα, τη Λειψία. Ήταν απλώς ένα από τα τέσσερα γκολ της ομάδας. Κοιτάμε μόνο τη νίκη και τη συνέχεια, γιατί έχουμε σημαντικά παιχνίδια και στη συνέχεια.”

Για το ότι αναγκάστηκε να μπει στη θέση του Μπέτνερ:

”Ήταν κάτι απρόσμενο, ο Σβεν είχε κάποιες ενοχλήσεις, έπρεπε να μπω γρήγορα χωρίς πολύ χρόνο για προθέρμανση. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και όποιος το κάνει αυτό μπορεί να βοηθήσει την ομάδα”.