Αρχίζει το 8o Πασχαλινό Acadimies Golden Cup!

670

32 τμήματα, 14 σύλλογοι, 500 παιδιά στο 8o Πασχαλινό Acadimies Golden Cup!

Λίγες ώρες απομένουν για την έναρξη του 8ου Πασχαλινού Τουρνουά «Acadimies Golden Cup», που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 11 ως τις 14 Απριλίου 2018 στα αθλητικά κέντρα Planet FC και Joga Bonito!

Ολα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή της μεγάλης ποδοσφαιρικής αυτής γιορτής του παιδικού ποδοσφαίρου και η οργανωτική επιτροπή του ΟΑΣΠΕ βρίσκεται επί… ποδός να υποδεχτεί τις αποστολές που θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη, καθώς επίσης κι όλες τις τοπικές ακαδημίες που ανυπομονούν να χαρούν το παιχνίδι!

Το τουρνουά διοργανώνει ο Οργανισμός Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδας (ΟΑΣΠΕ) με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της ΕΠΣ Μακεδονίας, του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, κι άλλων σημαντικών φορέων.

Με τη συμμετοχή 14 συλλόγων από διάφορα μέρη της Ελλάδας, 32 συνολικά τμημάτων υποδομής και 500 παιδιών, γεννημένα από το 2003 ως και το 2010, το 8ο Πασχαλινό τουρνουά του ΟΑΣΠΕ αναμένεται να γράψει τη δική του ιστορία!

Η χαρά της συμμετοχής!

Οι ομάδες που συμμετέχουν στις κατηγορίες Παίδων, Προπαίδων, Τζούνιορ και Προτζούνιορ είναι οι εξής:

Κεντρική Σχολή Ρέντη ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ακαδημία Ποδοσφαίρου Νέας Αρτάκης Χαλκίδας, Απόλλων Πόντου, Αχιλλέας Περαίας, Εθνικός Πυλαίας, Bebides 2000, Μέγας Αλέξανδρος Θεσσαλονίκης, Νίκη Απαλού Αλεξανδρούπολης (Ακαδημία Λογαράς), Ολυμπιακός Βόλου,  Σχολή Ολυμπιακού Θεσσαλονίκη, ΠΑΕ Άρης, ΠΑΟΚ Κουλούρας, ΠΑΟΝΕ, Σχολή Ολυμπιακού Μεγάρων Αττικής.

«Στόχος του 8ου Acadimies Golden Cup, είναι να αποτελέσει μια ακόμη μεγάλη γιορτή του παιδικού ποδοσφαίρου στην οποία θα συμμετέχουν ομάδες της Αθήνας, της Αλεξανδρούπολης, των Μεγάρων, της Χαλκίδας, της Ημαθίας, του Βόλου και της Θεσσαλονίκης! Σκοπός του είναι ακόμη, να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες να χαρούν το άθλημα και να ανταγωνιστούν σε υγιή πλαίσια.

Τα τουρνουά «Acadimies Golden Cup» που έχουν γίνει πλέον θεσμός, διοργανώνονται με ζητούμενο τη διάδοση του αθλήματος στις μικρότερες ηλικίες, την προβολή της Θεσσαλονίκης ως ένα διαχρονικό τουριστικό προορισμό και παράλληλα αναδεικνύουν τις συμμετέχουσες ομάδες μέσω το ευ αγωνίζεσθαι. Καλούμε το φίλαθλο κοινό να παρακολουθήσει τα παιχνίδια και να επικροτήσει τις προσπάθειες όλων των παιδιών», επεσήμανε η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής, Δώρα Ιωακειμίδου.

Οι αγώνες αρχίζουν το μεσημέρι της Τετάρτης 11 Απριλίου και θα ολοκληρωθούν το μεσημέρι του Σαββάτου 14 Απριλίου, με την τελετή λήξης και τις απονομές κυπέλλων και μεταλλίων στους διακριθέντες!

Η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί όλες τις ομάδες για τη συμμετοχή τους, καθώς κι όλους όσοι συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση της διοργάνωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2310810837 και 6977856866,
καθώς και στο info@oaspe.org
* Η σελίδα της διοργάνωσης στο facebook https://www.facebook.com/acadimiesgoldencup/