Πρεμιέρα για το 8ο Πασχαλινό Acadimies Golden Cup!

473

32 τμήματα, 14 σύλλογοι, και 500 παιδιά πλαισιώνουν το μεγάλο αυτό γεγονός, το οποίο “άνοιξε” τις πύλες του σήμερα 11/4/2018 στη Θεσσαλονίκη.

Το τουρνουά διοργανώνει ο Οργανισμός Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδας (ΟΑΣΠΕ) με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της ΕΠΣ Μακεδονίας, του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, κι άλλων σημαντικών φορέων.

Οι ομάδες που συμμετέχουν στις κατηγορίες Παίδων, Προπαίδων, Τζούνιορ και Προτζούνιορ είναι οι εξής:

Κεντρική Σχολή Ρέντη ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ακαδημία Ποδοσφαίρου Νέας Αρτάκης Χαλκίδας, Απόλλων Πόντου, Αχιλλέας Περαίας, Εθνικός Πυλαίας, Bebides 2000, Μέγας Αλέξανδρος Θεσσαλονίκης, Νίκη Απαλού Αλεξανδρούπολης (Ακαδημία Λογαράς), Ολυμπιακός Βόλου,  Σχολή Ολυμπιακού Θεσσαλονίκη, ΠΑΕ Άρης, ΠΑΟΚ Κουλούρας, ΠΑΟΝΕ, Σχολή Ολυμπιακού Μεγάρων Αττικής.

«Στόχος του 8ου Acadimies Golden Cup, που αναμένεται να αποτελέσει γιορτή του παιδικού ποδοσφαίρου με ομάδες της Αθήνας, της Αλεξανδρούπολης, των Μεγάρων, της Χαλκίδας, της Ημαθίας, του Βόλου και της Θεσσαλονίκης, είναι να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες την ευκαιρία να χαρούν το άθλημα και να ανταγωνιστούν σε υγιή πλαίσια.

Τα τουρνουά «Acadimies Golden Cup» έχουν γίνει πλέον θεσμός, και κάθε χρόνο διοργανώνονται με σκοπό τη διάδοση του αθλήματος στις μικρότερες ηλικίες.
Οι διοργανώσεις αφενός προβάλλουν την πόλη της Θεσσαλονίκης ως ένα διαχρονικό τουριστικό προορισμό κι αφετέρου αναδεικνύουν τις συμμετέχουσες ομάδες μέσω το ευ αγωνίζεσθαι. Καλούμε το φίλαθλο κοινό να παρακολουθήσει τα παιχνίδια και να επικροτήσει τις προσπάθειες όλων των παιδιών», επεσήμανε η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής, Δώρα Ιωακειμίδου.

Οι αγώνες άρχισαν σήμερα το μεσημέρι της Τετάρτης 11 Απριλίου και θα ολοκληρωθούν το μεσημέρι του Σαββάτου 14 Απριλίου, με την τελετή λήξης και τις απονομές κυπέλλων και μεταλλίων στους διακριθέντες! Η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί όλες τις ομάδες για τη συμμετοχή τους, καθώς κι όλους όσοι συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση της διοργάνωσης.

Δείτε τα αποτελέσματα της 1ης μέρας

Τετάρτη 11/4/2018

ΠΑΙΔΙΚΟ 2003 – 2004 (ΓΗΠΕΔΟ 1 – PLANET FC)

Α’ Φάση αγώνων

ΠΑΟΝΕ-Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ) 1-4

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΕΡΑΙΑΣ -ΣΧ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ) 1-7

ΣΧΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΡΕΝΤΗ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ) 3-3

ΝΙΚΗ ΑΠΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ) 3-5

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ 2005 – 2006 (ΓΗΠΕΔΟ JOGA BONITO)

Α ΦΑΣΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΠΑΟΝΕ 1-6

ΝΙΚΗ ΑΠΑΛΟΥ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 7-2Α

ΑΚ. ΠΟΔ. Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑ – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ 2-5

ΣΧ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΓΑΡΩΝ – Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 2-3

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ JUNIOR 2007 – 2008 (ΓΗΠΕΔΟ PLANET FC)

Α΄ ΦΑΣΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

ΠΑΟΝΕ – Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 4-2Π

ΠΑΕ ΑΡΗΣ –  ΣΧ.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 0-1

ΠΑΟΚ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ –  ΝΙΚΗ ΑΠΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 4-4

ΣΧ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΕΝΤΗ – BEBIDES 2000 2-2

PREJUNIOR 2009 – 2010 (ΓΗΠΕΔΟ 3 – PLANET FC

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ – ΣΧ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 5-6

BEBIDES 2000 Σ – ΠΑΕ ΑΡΗΣ 8-6

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΓΑΡΩΝ – ΠΑΟΝΕ 6-5

ΣΧ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΡΕΝΤΗ-ΠΑΟΚ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ 13-7