Αναστέλλει τη λειτουργία της η Ακαδημία του ΟΦΗ

398

Με ανακοίνωσή της η Επιτροπή γνωστοποίησε την απόφασή της μέχρι να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση του ενδιαφέροντος που έχει προκύψει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Μετά την «εποικοδομητική» συνάντηση της διοίκησης της Ακαδημίας ΟΦΗ και του ΟΦΗ’94 με εκπροσώπους του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Σπυριδάκης, Τσαμπουράκης, Κοτσυφάκης) η διοίκηση της Ακαδημίας πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

1) Αναστέλλει τη λειτουργία της Ακαδημίας από σήμερα 17 Απριλίου και μέχρι τέλος της εβδομάδας και θα επανεξετάσουμε τη στάση μας τις επόμενες ημέρες. Ανάλογα με τις εξελίξεις θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση

2) Σταματά πάσης φύσεως πληρωμές από το μήνα Απρίλιο και παρακαλείται όποιος έχει απαίτηση από τούδε και στο εξής να απευθυνθεί στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ και στον κ. Τσαμπουράκη.

3) Η λειτουργία του ΟΦΗ ’94 θα συνεχιστεί γιατί είναι διαφορετικό σωματείο από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Θέλουμε να αξιολογηθούν οι ποδοσφαιριστές και να μετακινηθούν στην ΠΑΕ σύμφωνα με την έως τώρα ομαλή ροή των τμημάτων υποδομής, χωρίς να δίνονται από την ΠΑΕ οι 32.000 ευρώ για κάθε παίκτη, όπως θα απαιτεί στο μέλλον ο υποψήφιος επενδυτής της Ακαδημίας, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε από τους εκπροσώπους του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Για τρία περίπου χρόνια (2015-2018) η διοίκηση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του ΟΦΗ και του ΟΦΗ ΄94 έχει καταθέσει χρήμα και χρόνο προκειμένου να επανέλθει η κανονικότητα στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει ανάλυση των πεπραγμένων μας.

Δουλέψαμε πολύ για να ξαναβάλουμε στο οικοδόμημα του ΟΦΗ βάσεις, που ήταν ουσιαστικά διαλυμένες. Τώρα που η ομάδα επιστρέφει στη Σούπερ Λίγκα επιστρέφουν και οι κάθε λογής σωτήρες, που για μία τριετία που εμείς παλεύαμε με «Θεούς και Δαίμονες» ήταν εξαφανισμένοι.

Έχουμε ψηλά το κεφάλι και είμαστε υπερήφανοι γιατί παραλάβαμε καμένη γη και αφήνουμε ένα τεράστιο έργο πίσω μας. Ευχόμαστε καλή τύχη στα νέα επιχειρηματικά σχέδια που προτίθενται να μπουν στα τμήματα υποδομής. Ευχαριστούμε τους εκατοντάδες αθλητές, προπονητές, γονείς για τη συνεργασία, όσους στήριξαν την προσπάθειά μας και μας αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή…

Για μας η Ακαδημία του ΟΦΗ δεν έχει υπάρξει ποτέ ως επιχείρηση, υπάρχει ως ιδέα. Και οι ιδέες ποτέ δεν πεθαίνουν…»