Ποια ελληνική ομάδα ψάχνει παίκτες από αγγελία;

166

Ζήτηση δεν ξέρουμε αν υπάρχει πάντως σίγουρα η συγκεκριμένη ΠΑΕ έκανε τη διαφορά!

Ο υποβιβασμός της Κέρκυρας στη Football League είναι πια δεδομένος, όπως κι η αποχώρηση πολλών πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών της. Ετσι, οι Φαίακες την προσεχή σεζόν θα έχει πολλούς νέους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ τους. Η Κέρκυρα λοιπόν, «ψάχνει» παίκτες που θα στελεχώσουν το ρόστερ της πρώτης ομάδας για τη νέα σεζόν.

Η αλήθεια είναι πως το σκηνικό αυτό το έχουμε ξαναδεί στην Ελλάδα, μόνο που αφορούσε ομάδες νέων ή τμήματα υποδομής, με στόχο να κινητοποιηθούν ικανοί παίκτες από χαμηλότερες κατηγορίες! Η Κέρκυρα όμως που θα παίζει τη νέα σεζόν και πάλι στη Football League επέλεξε αυτόν τον τρόπο, που είναι αλήθεια πως προκάλεσε εντύπωση για επίπεδο πρώτων ομάδων.

Η αγγελία πάντως όπως θα δείτε είναι γραμμένη με… ορθογραφικά λάθη τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά και εμφανίζεται στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ…

«Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει ότι το διάστημα 7 Μαΐου – 14 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν δοκιμαστικές προπονήσεις ποδοσφαιριστών για την στελέχωση της πρώτης ομάδας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν τον ενδιαφέρον τους επικοινωνώντας στο email info@aokkerkyra.gr».

«KERKYRA FC is announcing that the registration is now open for the upcoming player trials. The trials will be held between May 7th and May 14th. Registration is required under the email info@aokkerkyra.gr».