Στην τελική ευθεία η «Ημέρα ΠΑΟΚ»

305

Το Σάββατο (5/5) και όχι την Κυριακή (6/5), εξαιτίας της αλλαγής της ημέρας διεξαγωγής του αγώνα ποδοσφαίρου κόντρα στον Πλατανιά, θα πραγματοποιηθεί τελικά η συλλογή τροφίμων από τον ΠΑΟΚ.

Η προετοιμασία για την «ΗΜΕΡΑ ΠΑΟΚ» μπαίνει στην τελική ευθεία, με απώτερο σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων από την ασπρόμαυρη οικογένεια για έκτη συνεχόμενη χρονιά, τρόφιμα που θα δοθούν και φέτος στα συσσίτια των Ιερών Μητροπόλεων της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης.

H σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη αναφέρει:

«Παρά τη φετινή πίεση με τις αλλεπάλληλες τιμωρίες της έδρας μέχρι και την αλλαγή της τελευταίας στιγμής στον αγώνα με τον Πλατανιά, η “ασπρόμαυρη” οικογένεια ενωμένη, είναι έτοιμη να αποδείξει για μια ακόμη φορά την ανθρωπιά και την κοινωνική της αλληλεγγύη.

Ήδη σήμερα, Τετάρτη, παρελήφθη και διανεμήθη μεγάλη ποσότητα τυροκομικών και άλλων ειδών ψυγείου, τα οποία βρίσκονται ήδη στις αποθήκες των Μητροπόλεων!

Ως γνωστόν, η εκδήλωση κορυφώνεται το Σάββατο 5 Μαΐου με τη συμμετοχή και του κόσμου του ΠΑΟΚ από τις 09.00πμ έως την έναρξη του αγώνα, μπροστά από τη Θύρα 1 του Γηπέδου της Τούμπας.

Βέβαια, πιο μπροστά, είναι προγραμματισμένη η Συνέντευξη Τύπου για την Παρασκευή 4 Μαΐου και ώρα 13.00 στην Αίθουσα Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ».