Εγκαινιάστηκε το γηπεδάκι της ΑΕΚ, στο Εθνικό Νηπιοτροφείο (photos)

337

Η παρουσία του Αλέκου Φλαμπουράρη σε εγκαίνια γηπέδου, του έδωσε την ευκαιρία να… θυμηθεί τα νιάτα του και να παίξει ποδόσφαιρο.

Ο υπουργός Επικρατείας βρέθηκε στην Καλλιθέα, όπου η ΑΕΚ με έξοδα της κατασκεύασε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο για το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο (φιλοξενούνται παιδιά από 2,5 έως 5 ετών). Ετσι, πήρε την ποδοσφαιρική μπάλα και ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και τον προπονητή Μανόλο Χιμένεθ ξεκίνησε τα… σουτ.

Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας μαζί με τον Χιμένεθ και τους συνεργάτες του και τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας Νίκο Λυμπερόπουλο βρέθηκαν στην Καλλιθέα, δίνοντας χαρά στα παιδιά με τα δώρα που τους πρόσφεραν, αλλά κυρίως με το παιχνίδι μαζί τους.

Την κιτρινόμαυρη κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο Υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης που στηρίζει το ίδρυμα με όλες του τις δυνάμεις. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Καρναβός, ο Πρόεδρος Δ.Σ. Π.Ε.Ν. Αργυρώ Ζερβάκη, ο Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου Π.Ε.Ν Αθανάσιος Παπαρούπας και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Πολιτισμού Και Τοπικής Ανάπτυξης Καλλιθέας Μανώλης Κωστάκης. Εκ μέρους της ΑΕΚ βρέθηκαν επίσης η Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ Αγγελική Αρκάδη, ο Εμπορικός Διευθυντής Νίκος Καραούζας, η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Ανθή Παπακώστα και ο Διευθυντής Επικοινωνίας Ανδρέας Δημάτος.

Στη σύντομη ομιλία του, ο κ. Φλαμπουράρης τόνισε μεταξύ άλλων: «Συγχαίρουμε την ΑΕΚ γι’ αυτή την πρωτοβουλία της και ελπίζουμε να συνεχίσει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου. Το ποδόσφαιρο είναι είναι ένα μεγάλο κοινωνικό γεγονός και η ΑΕΚ συμβάλλει θετικά στο να μπορέσουν αυτά τα παιδιά να αποκτήσουν ουσιαστικό ρόλο στην κοινωνία και να πάρουν την Ελλάδα στους ώμους τους».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ πήρε το λόγο ο Τάσος Μπακασέτας που δήλωσε τα εξής:
«Είναι πραγματικά μεγάλη μας χαρά που βρισκόμαστε εδώ και σας συγχαίρουμε για το έργο που επιτελείτε. Είναι πολύ σημαντικό που έχετε αυτά τα παιδάκια υπό την επίβλεψη και τη φροντίδα σας. Η ΑΕΚ έχει δείξει ότι έχει τέτοιες κοινωνικές ευαισθησίες και πραγματικά είμαστε πολύ χαρούμενοι που αποτελούμε μέλη αυτής της ομάδας, η οποία διακρίνεται όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και εξωαγωνιστικά».

Πηγή φωτογραφιών: Intime