Σ.Π.Π.Δ.: Σχολές Προπονητικής στη Ρόδο

53

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τα μέλη του για το σεμινάριο προπονητικής τερματοφυλάκων, αλλά και για τις σχολές προπονητικής που θα γίνουν στο επόμενο χρονικό διάστημα στη Ρόδο, εξέδωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου.

Αναλυτικά:
«Η Εκτελεστική Επιτροπή του συνδέσμου υπενθυμίζει και ενημερώνει τα μέλη μας, ότι την ερχόμενη Δευτέρα 7 Μαΐου και ώρα 8:00 το βράδυ, λήγει η προθεσμία των δηλώσεων συμμετοχής για τη διοργάνωση του σεμιναρίου προπονητικής τερματοφυλάκων, με εισηγητή τον Γιώργο Μπερεάνου και συνεργάτη του τον συνάδελφο και μέλος μας Διαγόρα Μουστάκα.
Το κόστος συμμετοχής για τα μέλη μας ανέρχεται στο ποσό των 15ευρώ ενώ για τα μη μέλη στα 20. Για να μπορέσει η Ε.Ε. να προγραμματίσει και να προχωρήσει στη διοργάνωση του σεμιναρίου θα πρέπει να υπάρχει επαρκής αριθμός συμμετοχής των μελών μας, σε διαφορετική περίπτωση θα ακυρωθεί.

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους προπονητές ότι στο νησί μας και από το διάστημα 14 έως 28 Ιουνίου 2018 θα λειτουργήσει σχολή επανεξέτασης UEFA A’, UEFA B’ και UEFA C’.
Στο ίδιο διάστημα θα λειτουργήσει σχολή ανανέωσης ταυτοτήτων διπλώματος UEFA A’, UEFA B’ και UEFA C’

(για πληροφορίες επικοινωνία με τον πρόεδρο τηλ.6983461098, γ.γ 6932458303 και τον ταμία 6940603299).

Επίσης ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο υποψήφιο προπονητή, ότι από τις 25/6 μέχρι 1/7/2018 (1η φάση) θα λειτουργήσει σχολή προπονητών UEFA B. Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την ΕΠΣΔ».