ΟΑΣΠΕ: “Φιλικά Σαββατοκύριακα” στη Θεσσαλονίκη

595

Μετά τις επιτυχημένες διοργανώσεις τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και σε πολλές πόλεις, όπου συμμετείχαν χιλιάδες ποδοσφαιριστές σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, ο Οργανισμός Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδος (ΟΑΣΠΕ), παρουσιάζει τα “Φιλικά Σαββατοκύριακα”.

Πρόκειται για μία νέα υπηρεσία που αφορά σε αγώνες φιλικού χαρακτήρα και διοργανώνει ο ΟΑΣΠΕ στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια όλης της αγωνιστικής σεζόν στο πλαίσιο του αθλητικού τουρισμού, για όλα τα αγωνιστικά τμήματα αγοριών και κοριτσιών, καθώς και μικτών τμημάτων.
Στόχος της διοργάνωσης, είναι η βελτίωση των αθλητικών ικανοτήτων των νεαρών ποδοσφαιριστών στους οποίους θα δοθεί η δυνατότητα να αντιμετωπίσουν συλλόγους διαφορετικής κουλτούρας και δυναμικότητας.

Τα «Φιλικά Σαββατοκύριακα», διεξάγονται στη Θεσσαλονίκη σε επιλεγμένες και σύγχρονες γηπεδικές εγκαταστάσεις, ενώ οι αποστολές διαμένουν σε πολυτελή ξενοδοχεία με πλήρη διατροφή σε απίστευτες τιμές!

Υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής των ενδεικτικών προγραμμάτων που οργάνωσε η ομάδα του ΟΑΣΠΕ, σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε συλλόγου (custom made sport event)

Οι ομάδες που επιθυμούν να συμμετέχουν στη νέα υπηρεσία του ΟΑΣΠΕ και να χαρούν ένα πολυτελές ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη, μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο +30 6977856866