Νίκος Μασούρας: Ο «βενιαμίν» της Παναχαϊκής

299

Ένα από τα φετινά κέρδη της Παναχαϊκής είναι αναμφισβήτητα ο νεαρός Νίκος Μασούρας, ο οποίος μόλις στα 16.5 του χρόνια έχει 9 συμμέτοχες και 2 γκολ και έχει προλάβει να δείξει ορισμένα καλά δείγματα από το πλούσιο ταλέντο του.

Δεν ήταν καθόλου τυχαίες οι κλήσεις του στην Εθνική Παίδων με την οποία αγωνίστηκε σε φιλικά αλλά και επίσημα παιχνίδια και έδειξε επίσης καλά δείγματα δικαιώνοντας αυτούς που το περασμένο καλοκαίρι εισηγήθηκαν την απόκτησή του από τις ακαδημίες του «Κ. Δαβουρλή».

Ο Νίκος Μασούρας μίλησε για τη φετινή πορεία της ομάδας του…

«Εκτιμώ πως η χρονιά που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής είναι πολύ καλή και μπορούμε να πούμε και πετυχημένη. Το μεγαλύτερο κέρδος για μένα είναι και οι εμπειρίες που έχουν αποκομίσει οι νεαροί παίκτες αλλά και ότι πλέον έχουμε δεθεί πολύ ως μια παρέα.
Πρώτα από όλα πολλές εμπειρίες για μένα και η αλήθεια είναι πως υπήρχε διαφορά επιπέδου σε σχέση με τη περσινή σεζόν. Σε κάθε παιχνίδι δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους και μπορεί να έχω μάθει πολλά, αλλά είναι ακόμα νωρίς, έχω ακόμα αρκετά πράγματα να μάθω.
Πιστεύω πως παιχνίδι με παιχνίδι κερδίζω εμπειρίες και αυτό θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερος ποδοσφαιριστής. Εμείς σε κάθε παιχνίδι αγωνιζόμαστε για να πάρουμε τη νίκη και αυτό θα κάνουμε και τώρα. Στόχος είναι να πάρουμε τους 3 βαθμούς για να φτάσουμε ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση της 3ης θέσης της βαθμολογίας. Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, έτσι και σε αυτό καλούμε τον κόσμο να έρθει στην Αγυιά για να μας στηρίξει όπως ξέρει αυτός»…