Στον τελικό της ΕΠΣΜ το πυροβολικό των Παίδων του Εθνικού Ευόσμου!

474

Το μικρό αλλά…θαυματουργό ρόστερ του Απόστολου Τσιτσόπουλου έφτασε ως τον τελικό στην κατηγορία των Παίδων της ΕΠΣΜ, αφήνοντας τρομερές εντυπώσεις στο διάβα του.

Το παιδικό τμήμα του Εθνικού Ευόσμου τερμάτισε εύκολα πρώτο στον τρίτο όμιλο της κατηγορίας, συγκεντρώνοντας 49 βαθμούς σε 18 παιχνίδια, χάνοντας μονάχα στην τελευταία αγωνιστική για να προσθέσει μία και μοναδική ήττα δίπλα στις 16 νίκες και τη 1 ισοπαλία του.

Τα 136 γκολ ενεργητικό (7,5 ανά παιχνίδι), καθώς και τα μόλις 5 παθητικό, τρόμαξαν τους αντιπάλους που θα συναντούσε ο Εθνικός στα knock-out παιχνίδια. 

Η ομάδα του κ. Τσιτσόπουλου βρήκε μπροστά της τον Παύλο Μελά (4-1 και 0-2), τις Ελπίδες Κιλκίς (8-1 και 0-4) και την ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης (3-0 και 2-2), για να φτάσει στον τελικό. Εκεί θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Κεραυνός Αγγελοχωρίου – Διάπλαση, με την πρώτη αναμέτρηση να έχει έρθει ισόπαλη με 1-1. Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή στη Μίκρα και ο Εθνικός Ευόσμου πηγαίνει σε αυτόν με επίδοση 159-9, σε 21 ματς!

Αίσθηση προκαλεί η επίδοση του πρώτου σκόρερ της ομάδας, Βαγγέλη Θεοχαρίδη, που έχει σκοράρει μέχρι τώρα 94 γκολ!

Πηγή:

http://www.epsm24.gr/