Κούγιας: «Στο ένα εκατ. ευρώ για Μασούρα ο Ολυμπιακός»

419

Ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει την καλύτερη πρόταση για τον Μασούρα, μια πρόταση που φτάνει το 1 εκατ. ευρώ, με την ΑΕΛ πάντως να αξιώνει 1,5 εκατ. ευρώ και δύο νεαρούς παίκτες.

 Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για την απόκτηση του Γιάννη Μασούρα έχοντας κάνει την καλύτερη προσφορά, κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας.

«Πράγματι, ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει την καλύτερη πρόταση. Είναι 1.000.000 ευρώ, ενώ έχουμε προσφορές ελαφρώς μικρότερες από την Κοπεγχάγη και τη Μπλάκμπερν (σ.σ. φέρεται να φτάνουν στις 850.000 ευρώ), οι οποίες όμως μας δίνουν επιπλέον 10.000 ευρώ για κάθε ματς που θα παίζει ο παίκτης», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας στην Live Sport, για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Εμείς ως ΑΕΛ θέλουμε 1.500.000 ευρώ, το 10% σε περίπτωση μεταπώλησης του Μασούρα και δύο νεαρούς παίκτες από τον Ολυμπιακό, από αυτούς που δεν παίζουν συχνά, αλλά για εμάς θα είναι πολύτιμοι».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, αποκάλυψε πως τις επόμενες ημέρες ο Μασούρας θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους «βυσσινί». «Ο  Γιάννης Μασούρας θα υπογράψει αυτές τις μέρες με την ΑΕΛ την επέκταση του συμβολαίου του για ακόμη δύο χρόνια, δηλαδή θα λήγει το 2020. Πρόκειται για έναν από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες ποδοσφαιριστές, και εάν κι εφόσον παραχωρηθεί, θα πρέπει να γίνει στη σωστή τιμή».

Από:

http://www.gazzetta.gr/