Με νίκη ολοκλήρωσε το τουρνουά του Μπεζιέ η Κ17 του Ολυμπιακού

516

Έβδομη στην κατάταξη του Διεθνούς τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Μπεζιέ της Γαλλίας αναδείχθηκε η Κ17 του Ολυμπιακού.

Στο τελευταίο παιχνίδι τους στην διοργάνωση, οι πιτσιρικάδες του Τάσου Θέου επικράτησαν με 1-0 της Μπουρκίνα Φάσο αφήνοντας θετικές εντυπώσεις και επιβεβαιώνοντας την θετική συνολική εμφάνιση τους στον θεσμό.

Οι “ερυθρόλευκοι” ολοκλήρωσαν με αυτόν τον τρόπο αξιοπρεπώς την παρουσία τους  όντας και άτυχοι που δεν κατέκτησαν κάποιο μετάλλιο καθώς γνώρισαν δύο ήττες στην διαδικασία των πέναλντι.

Ο προπονητής της Κ17 των “ερυθρόλευκων” Τάσος Θέος δήλωσε για την συμμετοχή της ομάδας του στο μεγάλο αυτό ποδοσφαιρκό event:

Ήταν μια πολύ σπουδαία εμπειρία για τα παιδιά. Αντιμετώπισαν καλές σχολές ποδοσφαίρου και ομάδες με πολύ ταλέντο. Θα μπορούσαμε να είμαστε στην τετράδα αλλά δεν είχαμε την συγκέντρωση που θα έπρεπε στα κρίσιμα σημεία. Ήταν ένα δυνατό τουρνουά που σαφώς έδωσε στα παιδιά να καταλάβουν αρκετά πράγματα. Το πιο σημαντικό είναι πως δεν πρέπει να σταματάς ποτέ να δουλεύεις και να ανεβαίνεις επίπεδο”.