“Αποδεχθήκαμε την πρόταση της Ρεάλ για Εμπαπέ, αλλά…”!

197

Ο αντιπρόεδρος της Μονακό αποκάλψε πως η Ρεάλ έφτασε μία ανασα από την απόκτηση του Εμπαπέ το προηγούμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Μονακό, Βάντιμ Βασίλιεφ, το καλοκαίρι του 2017 η Ρεάλ βρέθηκε πολύ κοντά στο να αποκτήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ, αλλά οι συζητήσεις σταμάτησαν εξαιτίας του ίδιου.

Οι Μαδριλένοι είχαν καταθέσει μία προσφορά, που έφτανε στα 180 εκατ. ευρώ και η οποία είχε γίνει αρχικά αποδεκτή από τη Μονακό. Όμως, όπως αποκάλυψε ο Βασίλιεφ, ο 19χρονος επιθετικός αρνήθηκε να πάει στη Μαδρίτη, προτιμώντας την Παρί Σεν Ζερμέν.

“Θυμάμαι ότι είχαμε προπόνηση όταν δεχθήκαμε την κλήση από τη Ρεάλ Μαδρίτης και αποδεχθήκαμε την προσφορά των 180.000.000 ευρώ για τον Εμπαπέ.

Αργότερα, τον είδα και του είπα ότι λάβαμε μια προσφορά που ήταν απίθανο να αρνηθούμε από την ομάδα τον ονείρων του και του ζήτησα μια απάντηση. Δεν θέλαμε ποτέ να κάνουμε την επιλογή για εκείνον, εξαρτιόταν από τον ίδιο και έπρεπε να πάρει μια απόφαση. Μου είπε ότι ήθελε να πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν και μετά από αυτό, ήταν τόσες πολλές οι λεπτομέρειες που έπρεπε να λυθούν. Μέχρι την τελευταία στιγμή αμφέβαλλα για τη συμφωνία”.