Τα… παιδιά του Πειραιά

426

Στον Ολυμπιακό υπάρχουν πολλές περιπτώσεις παικτών, όπου η… μισή και πλέον Σούπερ Λιγκ «παρακολουθεί» τις εξελίξεις γύρω από το «ερυθρόλευκο» μέλλον τους

Αρκετοί παίκτες του Ολυμπιακού που πέρσι ήταν δανεικοί σε άλλες ομάδες, προβάλουν ως «ελκυστικοί» στόχοι πολλών συλλόγων της Σούπερ Λιγκ. Αυτόματα γύρω από την περίπτωσή τους έχει δημιουργηθεί ένα «γαϊτανάκι». Ας δούμε τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ: Υπάρχει κάποια ομάδα που δεν θα τον ήθελε; Μάλλον όχι. Εχει ήδη «παίξει» το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Αρη, όμως οι εμφανίσεις του στη Βαγιαδολίδ (25/2) έχουν προκαλέσει πολλούς «μνηστήρες» και από το εξωτερικό.

ΝΙΚΟΛΑ ΜΑΡΤΙΝΕΣ: Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στον Απόλλων Λεμεσού (18/4) και πλέον στα πόδια του βρίσκεται η… μισή και βάλε Σούπερ Λιγκ. Πολλά θα εξαρτηθούν από το αν θα μείνει ελεύθερος ή όχι, αλλά η ουσία είναι πως αρκετοί παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από το μέλλον του (π.χ. Αρης, Πανιώνιος, Αστέρας, Παναιτωλικός, Ατρόμητος, βασικά σχεδόν όλη η κατηγορία).

ΣΠΥΡΟΣ ΡΙΣΒΑΝΗΣ: Οι φετινές του εμφανίσεις στο Περιστέρι (26/0), του άνοιξαν την πόρτα της Εθνικής. Τελεία, αυτό τα λέει όλα. Στον Ατρόμητο θέλουν και λογικά να τον κρατήσουν, αλλά ο 24χρονος στόπερ έδειξε πως μπορεί να κάνει τη διαφορά. Σε πρώτη φάση αναμένεται να επιστρέψει στους «ερυθρόλευκους» και να «παλέψει» για μία θέση στο ρόστερ τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΘΑΤΗΣ: Στον ΠΑΣ είχαν υπολογίσει πως θα κρατούσαν τον 21χρονο ακραίο και την επόμενη σεζόν (27/0), αλλά αποφασίστηκε να γυρίσει  στου Ρέντη ώστε να τον δει ο Μαρτίνς. Στα Γιάννινα, και όχι μόνο, θα παρακολουθούν τις εξελίξεις.

ΚΙΑΖΙΜ ΛΑΤΣΙ: Ο 22χρονος χαφ έκανε μία πολύ καλή σεζόν στην Αζαξιό (21/3). Αν τελικά δεν συνεχίσει στην γαλλική ομάδα, αρκετοί ενδέχεται να «τσεκάρουν» την περίπτωσή του (π.χ. Πανιώνιος, Λεβαδειακός).

ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΙΩΠΗΣ: Αν δεν στέκονταν άτυχος καθώς τραυματίστηκε, είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα έβγαζε ακόμη μία «γεμάτη» σεζόν (16/0). Ο 24χρονος θα επιστρέψει, σε πρώτη φάση, στου Ρέντη ώστε να τον δει ο Μαρτίνς.  Αν πουν από τον Πειραιά πως θα παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός, αναμένεται να γίνει… παρέλαση. Οπως και από το εξωτερικό.

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΓΟΣ: Επέστρεψε τον Γενάρη από την ουγγρική Βάσας (6/1). Ο Πανιώνιος τον «κοιτάει» από πέρσι και ενδέχεται να υπάρξει αναζωπύρωση του «φλερτ».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ: Ο 28χρονος δεν θα συνεχίσει στην Φεϊρένσε και ενδέχεται να επαναπατριστεί. Ξέρει την κατηγορία πολύ καλά και ήδη «παίζει» για ορισμένες ομάδες (π.χ. Ατρόμητο).

Από: