Δοκιμές για τις ακαδημίες του Ηρακλή στη Μίκρα

263

Οι δοκιμές άρχισαν στη Μίκρα και θα συνεχιστούν…

Μία ημέρα μόλις μετά την ολοκλήρωση των προπονήσεων και την αποχώρηση των ποδοσφαιριστών για τις διακοπές τους, η Μίκρα απέκτησε και πάλι… ζωή.

Η ΠΑΕ Ηρακλής πάντα δίνει βαρύτητα στα τμήματα υποδομής… έτσι από νωρίς ανακοίνωσε ότι αρχίζουν τα δοκιμαστικά για ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 1999 και 2000, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην ιστοσελίδα της η «κυανόλευκη» ΠΑΕ. Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για ανάλογα δοκιμαστικά ποδοσφαιριστών μικρότερων ηλικιών.

Τα δοκιμαστικά που πραγματοποιήθηκαν μέχρι τώρα ήταν υπό την επίβλεψη του Σπύρου Μπαξεβάνου και αφορούσαν παίκτες μέχρι και κάτω των 17 ετών.

Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι η παρουσία των εκκολαπτόμενων ποδοσφαιριστών ήταν μεγαλύτερη του αναμενόμενου, σε τέτοιο μάλιστα βαθμό που θα χρειαστεί να κάνουν κι άλλες προπονήσεις για να βγουν καλύτερα συμπεράσματα από τον 47χρονο τεχνικό.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηρακλή ανακοινώνει την έναρξη δοκιμαστικών και προεγγραφών στις ακαδημίες της ομάδας. Την Πέμπτη 31/5 και ώρα 4μμ θα πραγματοποιηθούν τα δοκιμαστικά για την under 17.
Την Παρασκευή 1/6 και ώρα 4μμ θα πραγματοποιηθούν τα δοκιμαστικά για την under 19.
Τα δοκιμαστικά θα πραγματοποιηθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ηρακλή στη Μίκρα και οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον ανάλογο ιματισμό για προπόνηση.

Επίσης, το Σάββατο 2/6 και την Κυριακή 3/6 στις 9:30 το πρωί θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις και προεγγραφές στη Μίκρα για παιδιά γεννημένα από το 2004 μέχρι το 2012.
Πληροφορίες:
Ιωάννης Δαλαμπίρας 6989679658 (ώρες 10-2) και Παναγιώτης Μαρμαρινός 6945742425 (ώρες 5-9)