Διπλασίασε το μπάτζετ για την Ακαδημία η Ομόνοια Λευκωσίας!

245

Στο μυαλό τους συγκεκριμένο πλάνο είχαν για την ακαδημία του τριφυλλιού τα άτομα της εταιρίας του Σταύρου Παπασταύρου για αυτό άλλωστε και οι πρώτες αποφάσεις που πάρθηκαν αφορούσαν την διεύθυνση της. Ο κύπριος επενδυτής με βάση τα όσα συζήτησε με τους συνεργάτες του έχει στόχο η πράσινη ακαδημία να γίνει ξανά ισχυρή και να ενισχύει συνεχώς με το ταλέντο της την πρώτη ομάδα.

Ο Παπασταύρου έχει στα χέρια του έκθεση που ετοιμάστηκε από μέλος της διοίκησης το οποίο είναι υπεύθυνο για τα τμήματα υποδομής και αφού μελετήθηκε, αποφασίστηκε αύξηση του μπάτζετ για την ακαδημία από τις €120.000 που ήταν στην περσινή σεζόν, στις €275.000. Την ευθύνη της αναβάθμισης θα έχουν νέα άτομα που θα έρθουν στο Γέρι για να συνεργαστούν με το υφιστάμενο προσωπικό και τον Άνχελ Γκόμεζ.

Θυμίζουμε την από κοινού απόφαση για ολοκλήρωση συνεργασίας με τους Γέσπερ Φρέντμπεργκ και Ράσμους Στένιλντ που ανακοίνωσε η Ομόνοια Λευκωσίας.

Αναλυτικά:

“Η ΟΜΟΝΟΙΑ ενημερώνει πως μετά από συνάντηση με τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου, Γέσπερ Φρέντμπεργκ και τον Υπεύθυνο Προγραμμάτων Grassroots, Ράσμους Στένιλντ, αποφασίστηκε από κοινού η μη συνέχιση της συνεργασίας. Ο κ. Φρέντμπεργκ και ο κ. Στένιλντ εργάστηκαν με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, επιτυγχάνοντας την αναβάθμιση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου. Ειδικά ο κ. Γέσπερ Φρέντμπεργκ, διετέλεσε και προπονητής της πρώτης ομάδας, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονική περίοδο για τον Σύλλογο.
Η ΟΜΟΝΟΙΑ τους ευχαριστεί για τη συνεργασία και τους εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους.”