Σιαμπάνης: Το μέλλον ενός ταλαντούχου τερματοφύλακα

430

Ο Μάριος Σιαμπάνης, 18 ετών αποτελεί χωρίς αμφιβολία ένα απο τα ανερχόμενα ταλέντα της χώρας στην θέση του τερματοφύλακα.

Στον ΠΑΟΚ αποτελεί τέταρτη επιλογή. Παρόλο που στο στρατόπεδο των “ασπρόμαυρων” δείχνουν να πιστεύουν στις δυνατότητες του, την δεδομένη χρονική στιγμή, με Πασχαλάκη, Ρέι, και Γλύκο, ο νεαρός πορτιέρε είναι δύσκολο να ανέβει στην ιεραρχία καθώς χάνει λόγω ηλικίας και απειρίας.

Το καλοκαίρι ήρθε, και θα κρίνει πολλά για τον νεαρό τερματοφύλακα. Η Νάπολι, έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για τον βασικό γκολκίπερ του δικεφάλου, Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ενώ Γλύκος και Ρέι είναι εδώ και καιρό στον… πάγο λόγω της εκπληκτικής παρουσίας του πρώτου με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Ομολογουμένως, το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν οι τρείς “πρώτοι” γκολκίπερ του ΠΑΟΚ και να πάρει φανέλα βασικού ο Σιαμπάνης, φαντάζει δύσκολο εως απίθανο. Απο την άλλη, το αποκτήσει πιο ενεργό ρόλο σε περίπτωση κάποια αποχώρησης, θα είναι μια καλή ευκαιρία για τον νεαρό γκολκίπερ, την οποία θα πρέπει να την αρπάξει… απο τα μαλλιά.

Το πιο πιθανό σενάριο ωστόσο, μοιάζει ο δανεισμός. Σε αυτή την περίπτωση τα ωφέλη για τον Σιαμπάνη θα είναι πολλά καθώς ο νεαρός γκολκίπερ θα μπορέσει μέσω των συμμετοχών του σε κάποια ομάδα να “ψηθεί”, επιστρέφοντας κάποια στιγμή στον δικέφαλο, αξιώνοντας πλέον φανέλα βασικού.