Κρατάει Μαλή ο Δέλλας!

360

Ο Παναιτωλικός επέλεξε το περασμένο καλοκαίρι να παραχωρήσει δανεικό τον νεαρό κεντρικό αμυντικό Αλέξανδρο Μαλή και τελικά δικαιώθηκε. Είναι γνωστό ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στα τμήματα υποδομής της ομάδας του Αγρινίου και γι’ αυτό οι άνθρωποι της ομάδας δίνουν επιλογές σε νεαρά παιδιά να παίξουν αλλού για να εξελιχθούν.

Ο 21χρονος (γεννημένος στις 19/05/1997) αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός  είχε δείξει τα πολύ καλά στοιχεία από τις Κ17 και Κ20 και η ΠΑΕ επέλεξε να τον δώσει δανεικό στο Νέο Αμφίλοχο στη Γ’ Εθνική. Ο νεαρός έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα και μάλιστα όταν ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την ομάδα, επέστρεψε στον Παναιτωλικό και τον τελευταίο ενάμιση μήνα έκανε προπονήσεις με τα «καναρίνια».

Μάλιστα τον πήρε ο Δέλλας και στο γκρουπ των νεαρών ποδοσφαιριστών που δοκίμασε μετά το τέλος του πρωταθλήματος, ενώ έπαιξε και στο φιλικό ματς με την ΑΕ Καραϊσκάκης. Εκεί έδειξε και πάλι στοιχεία του πλούσιου ταλέντου και μάλιστα ο Δέλλας πήρε την απόφαση να τον κρατήσει και την επόμενη χρονιά.

Ο Μαλής θα είναι ένας από τους τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς της επόμενης χρονιάς, μαζί με τους Μιχάι, Άρκους και Χαντάκια. Εκτός φυσικά κι αν προκύψει μία πώληση (είτε του Μιχάι είτε του Χαντάκια), οπότε θα αποκτηθεί και στόπερ.