Τέσσερις μεταγραφές στις ακαδημίες της ΑΕΚ

612

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση τεσσάρων πιτσιρικάδων που θα στελεχώσουν τα τμήματα υποδομών του συλλόγου. 

Οι κιτρινόμαυροι ανακοίνωσαν την απόκτηση τεσσάρων εκκολαπτόμενων ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν τα τμήματα υποδομών του συλλόγου.

Ο λόγος για τους Θανάση Κώτσιο (2002), Άγγελο Τσίρη (2004), Γιάννη Κωσταδήμα (2005) και Νίκο Φλιάτουρα (2008), οι οποίοι ανήκαν μέχρι πρότινος σε συνεργαζόμενες ακαδημίες της Ένωσης και έπεισαν τους ανθρώπους της για τις δυνατότητές τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Το Δίκτυο ακαδημιών της ΑΕΚ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσθήκη τεσσάρων ποδοσφαιριστών από τις συνεργαζόμενες ομάδες, στα αγωνιστικά τμήματα της ΠΑΕ για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές Κώτσιος Αθανάσιος (Ατσιπόπουλο/Πρινέ, έτος γέννησης 2002), Τσίρης Άγγελος (Α.Ο. Ανατολής, έτος γέννησης 2004), Κωσταδήμας Γιάννης (Ερμής Λιοσίων, έτος γέννησης 2005) και Φλιάτουρας Νίκος (Ερμής Λιοσίων, έτος γέννησης 2008) θα ανήκουν στα αντίστοιχα αγωνιστικά τμήματα της ακαδημίας της ΑΕΚ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η ΑΕΚ αξιολόγησε τα παιδιά μέσα στις ομάδες (προπονήσεις – αγώνες), στις καταγραφές ικανοτήτων που πραγματοποιήθηκαν στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα και μέσα στα αγωνιστικά τμήματα, στο τελικό στάδιο αξιολόγησης. Στην κατεύθυνση αυτή βρίσκονται και άλλα παιδιά συνεργαζομένων ομάδων που έχουν αξιολογηθεί και με συνεχή προσπάθεια θα μπορέσουν να πλαισιώσουν και αυτά τα αγωνιστικά τμήματα στο μέλλον.

Σημαντικό στοιχείο είναι ότι οι παραπάνω ποδοσφαιριστές δουλεύουν πάνω από δύο χρόνια στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Δικτύου, με συνέπεια να φθάσουν στο σημείο να ανταποκρίνονται στις εκπαιδευτικές απαιτήσεις του προγράμματος της Ακαδημίας της ΑΕΚ.

Η Διεύθυνση του Δικτύου της ΑΕΚ ευχαριστεί θερμά τις συνεργαζόμενες ομάδες και τους προπονητές τους για τη συμβολή τους στην ακολουθία της εκπαιδευτικής φιλοσοφίας και για την υποστήριξή τους στους νεαρούς αθλητές εντός και εκτός εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων».