Το Προπονητικό του Ρέντη στην οθόνη σας! (video)

829

Η ξενάγηση μέσω Drone στο «στολίδι» του Ολυμπιακού, το Προπονητικό Κέντρο Ρέντη, στο οποίο έχουν επενδυθεί πάνω από 40.000.000 ευρώ την τελευταία οκταετία.

Τα χρήματα αυτά έχουν δαπανηθεί από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για κατασκευές, επισκευές και συντηρήσεις προκειμένου οι προπονητικές εγκαταστάσεις να διαθέτουν τα πιο σύγχρονα μέσα για την εξυπηρέτηση της πρώτης ομάδας και, φυσικά, της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του συλλόγου.

Δείτε τα πλάνα από το Drone που χρησιμοποίησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Το βίντεο του Olympiacos TV από την ξενάγηση προς τους ρεπόρτερ της ομάδας:

Ενδιαφέροντα στοιχεία από το ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΡΕΝΤΗ:

*Το Προπονητικό Κέντρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός εδρεύει στα όρια του Δήμου Αγίου Ιωάννη Ρέντη. Η έκταση αποκτήθηκε το 1962 και το 1965 ξεκίνησε η κατασκευή του. Το 2003 ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή του επί εποχής Σωκράτη Κόκκαλη.

*Το 2010 επί προεδρίας Βαγγέλη Μαρινάκη το Προπονητικό Κέντρο επεκτάθηκε με τις κατασκευές νέων γηπέδων και ξενώνων και εκσυγχρονίζεται κάθε χρόνο. Σήμερα, καλύπτει έκταση 100 στρεμμάτων!

*Το Προπονητικό Κέντρο φιλοξενεί την ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού, αλλά και τα τμήματα της Ακαδημίας.

*Η Ακαδημία της ΠΑΕ Ολυμπιακός αποτελείται από 11 τμήματα, στα οποία εκπαιδεύονται και αγωνίζονται 265 ποδοσφαιριστές, ηλικίας από 8 έως 19 ετών. Επιπλέον, υπάρχει και η ομάδα «Μαζί στη ζωή, μαζί στον Ολυμπιακό».

*Στους ξενώνες του Προπονητικού Κέντρου φιλοξενούνται 50 παιδιά ηλικίας 14 έως 19 ετών από όλη την Ελλάδα, τα οποία είναι μέλη των ομάδων της Ακαδημίας.

*Στα γήπεδα του Προπονητικού Κέντρου φιλοξενούνται οι αγώνες του UEFA Youth League, αλλά και των Πρωταθλημάτων Super League Υποδομών.

*Για την κάλυψη των αναγκών του Προπονητικού Κέντρου δουλεύουν σε αυτό 130 εργαζόμενοι.

*Το Προπονητικό Κέντρο έχει 8 γήπεδα.