Οι καρατομήσεις στον Ατρόμητο λόγω Μιχελή…

409

Προβληματισμός εντός των τειχών του Ατρόμητου, καθώς έπονται μεγάλες ανακατατάξεις στα τμήματα υποδομής.

Ο Γιώργος Σπανός… παίρνει κεφάλια με τη σύμφωνη γνώμη του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.
Ασφαλώς για τις καρατομήσεις δεν ευθύνεται μονάχα ο Αρκάς, Νίκος Μιχελής, που από την Ακαδημία του Αστέρα Τρίπολης βρέθηκε ξαφνικά στη Μίλαν, έχοντας δοκιμαστεί πριν από δύο χρόνια στο Περιστέρι και αξιολογήθηκε ως …λίγος! Υπάρχουν κι άλλοι πιο ιδιαίτεροι και σοβαροί λόγοι…

Θυμίζουμε πάντως πως ο νεαρός μέσος, που παίζει όμως και ως στόπερ, έχει αγωνιστεί στην Κ-17 και την Κ-20 του Αστέρα Τρίπολης και είναι γεννημένος μόλις στις 23/3/2001.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο παίκτης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις στο Μιλάνο και πλέον είναι έτοιμος να υπογράψει  το συμβόλαιο του έναντι 400.000 ευρώ.

Αυτή η μεταγραφή έρχεται να ενισχύσει την καλή φήμη για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις εγκαταστάσεις των κιτρινομπλέ. Εχει προηγηθεί το μεγάλο deal με τον Αντόνιο Ντοναρούμα αλλά και η ένταξη του Τάσου Δουβίκα στο πελατολόγιο του κορυφαίου ατζέντη Πίνι Ζάχαβι.

Τέλος, από την ομάδα της Αρκαδίας, έχει ξεκινήσει και ο Φορτούνης, ο Κουρμπέλης και ο Μπακασέτας, οι οποίοι ανήκουν στο ενεργό ρόστερ του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, αντίστοιχα.