Στο Δημαρχείο οι προπονητές της Σχολής UEFA Pro

467

«Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στήριξη σε υποδομές, διοργανώσεις και δράσεις», δήλωσε ο Δήμαρχος

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης 21/6 αντιπροσωπεία των προπονητών που βρίσκεται στο νησί για να παρακολουθήσει τα μαθήματα της Σχολής Προπονητικής UEFA Pro.
Ο δήμαρχος υποδέχθηκε την αντιπροσωπεία στο γραφείο του, όπου και συζήτησαν διάφορα θέματα που αφορούν τον ποδόσφαιρο και τις αθλητικές εγκαταστάσεις του νησιού μας.
Ο κ. Χατζηδιάκος αποκάλυψε την σκέψη να διοργανωθεί ένα διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου για τμήματα υποδομής, την ίδια χρονική περίοδο με την Σχολή προκειμένου να βοηθούν οι προπονητές στις πρακτικές και θεωρητικές ασκήσεις, ενώ από την πλευρά της αντιπροσωπείας των προπονητών έγινε η πρόταση να κληθεί κάποια από τις «μικτές» Εθνικές Ομάδες της χώρας μας.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με τον δήμαρχο να προσφέρει στην αντιπροσωπεία των προπονητών, αναμνηστικά δώρα από το νησί.
Να σημειώσουμε ότι την αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο διευθυντής εκπαίδευσης της ΕΠΟ Θωμάς Μεταξάς, ο εκπαιδευτής Γιάννης Βονόρτας και οι προπονητές Γιώργος Κούτσης, Δημήτρης Μαυρογενίδης, Σάκης Θεοδοσιάδης και Γιώργος Καραϊσαρίδης.

Συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Γιώργος Πόκκιας και εκπρόσωποι της ΕΠΣΔ τους οποίους ο δήμαρχος ευχαρίστησε για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες τους που ενισχύουν την προβολή της Ρόδου.

Οι υπεύθυνοι της Σχολής, οι εκπαιδευτές, αλλά και οι 28 προπονητές που παρακολουθούν τα μαθήματα της δεύτερης φάσης της σχολής προπονητών, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη φιλοξενία που τους προσφέρει η ΕΠΣΔ, και ο Δήμος Ρόδου γεγονός που δημιουργεί τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις για τη συνέχιση της λειτουργίας της και τα επόμενα χρόνια.

Ο δήμαρχος Ρόδου δήλωσε ότι θα συνεχίσει να παρέχει στήριξη σε υποδομές, διοργανώσεις και δράσεις ώστε η Ρόδος να βρίσκεται πάντα στις πρώτες θέσεις προτίμησης των αθλητικών παραγόντων της χώρας ενώ  η ενίσχυση των υποδομών που αποτελεί τον μεγάλο στόχο, θα προσελκύσει αθλητικό τουρισμό.

«Το νησί μας αποκτά καλούς φίλους, με τη φοίτησή σας στη σχολή» τόνισε  και προσέφερε αναμνηστικά της Ρόδου στους προπονητές οι οποίοι ολοκληρώνουν τον κύκλο των μαθημάτων στις 23 Ιουνίου.