Αρχίζει το “Training the future” στο Καρπενήσι

176

Με την πραγματοποίηση του πρώτου καλοκαιρινού camp ποδοσφαιριστών γεννηθέντων το 2004, ολοκληρώνεται για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 το νέο πρόγραμμα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας «Training the future», που υλοποιείται από τις Διευθύνσεις Στρατηγικής Ανάπτυξης και Εθνικών Ομάδων.

Συγκεκριμένα, οι δραστηριότητες του camp θα φιλοξενηθούν 25-28 Ιουνίου στο Καρπενήσι, όπου έχουν κληθεί να πάρουν μέρος σε μια σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων και προπονητικών προγραμμάτων 44 ταλαντούχοι παίκτες, οι οποίοι είναι μέλη 36 Μικτών Ομάδων Ενώσεων και αγωνίζονται αποκλειστικά σε ερασιτεχνικούς συλλόγους.
Την ευθύνη για την εκπαίδευσή τους θα έχουν ο Τεχνικός Διευθυντής της Ε.Π.Ο., Χαράλαμπος Ζελενίτσας, και οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Βασίλης Γεωργόπουλος, Θοδωρής Ελευθεριάδης, Στέφανος Αϊβαλιώτης.

Το «Training the future» αποτελεί τη νέα πρωτοβουλία της ΕΠΟ που έχει ως στόχο την εκπαίδευση, εκγύμναση και ενημέρωση Ενωσιακών προπονητών και νεαρών παικτών κάτω των 14 ετών. Με αυτόν τον τρόπο, δίνεται η ευκαιρία στους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές,  που προέρχονται από ερασιτεχνικά σωματεία, να αναδείξουν στις δεξιότητές τους και να μπουν στον προθάλαμο των Εθνικών Ομάδων.