Παραίτηση Θοδωρή Ελευθεριάδη από την Εθνική!

1367

Ολοκληρώνοντας έναν ακόμη κύκλο συνεργασίας με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ο Θοδωρής Ελευθεριάδης ανακοίνωσε την παραίτησή του και ευχαρίστησε όλους όσοι τον στήριξαν στην προσπάθειά του.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Ελευθεριάδη


Αθήνα 22\10\19

Δήλωση παραίτησης

Για λόγους που είναι κοινοποιημένοι εδώ και καιρό στην Ε.Π.Ο , δήλωσα σήμερα την παραίτησή μου από τη θέση του Συντονιστή μικρών Εθνικών ομάδων. ‘’Τα εν οίκω μη εν δήμω’’ βέβαια.

Ευχαριστώ τον κ. Βακάλη που με πρότεινε και όσους από το Δ.Σ της Ε.Π.Ο και την Επιτροπή Εθνικών ομάδων με εμπιστεύθηκαν και με στήριξαν σε μία τόσο σημαντική θέση ευθύνης.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες και συναδέλφους (προπονητικά επιτελεία, διοικητικό προσωπικό και 53 Ε.Π.Σ) για τη σύντομη αυτή πορεία των 18 μηνών που ήταν δημιουργική και αξιοπρεπής.

Γνωρίζω εκ των έσω ότι ο εξαίρετος συνάδελφος κ. Μάρκος Δήμος αγκαλιάζει με τη σειρά του το θεμελιώδες project της Εθνικής U15 της Ε.Π.Ο , στο ‘’τιμόνι’’ της οποίας είχα την ευτυχή συγκυρία να ξαναβρεθώ (για 2η φορά μετά το 2012) για να την συστήσουμε εκ νέου τον Ιανουάριο του 2018.

Ευχαριστώ τους Τεχνικούς Διευθυντές μου κυρίους Βρύζα και Μπασινά για την άψογη συνεργασία μας ως το καλοκαίρι του 2019 και κυρίως για το σεβασμό προς το πρόσωπό μου.

Εύχομαι απ’ την καρδιά μου στους κυρίους Φύσσα και Κωνσταντινίδη καλή τύχη και καλή δύναμη.

Εύχομαι απ’ την καρδιά μου τα καλύτερα στον κ. John van’t Schip και τους συνεργάτες του καθώς και σε όλα τα παιδιά της Εθνικής Ανδρών στο δύσκολο έργο τους. Με πολλά από αυτά άλλωστε, ζήσαμε μαζί ιδιαίτερες στιγμές το 2012 και το 2013 με την Εθνική Νέων.

Η Εθνική Ελλάδος είναι πάντοτε πάνω και πέρα από εμάς όλους.

 

Με εκτίμηση και σεβασμό,

Ελευθεριάδης Θεόδωρος