Απόλυτα επιτυχημένα τα trials της Karlsruher SC

1092

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα Scouting Trials που οργάνωσε η Aquilo Football Group στις 16 & 17 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις Planet FC της Θεσσαλονίκης υπό το βλέμμα του προπονητή της Karlsruher SC U17, Sirus Motekallemi.

Η Aquilo Football Group που κινείται σε ευρωπαϊκά πρότυπα έχοντας έδρα στη Γερμανία, κι έχει συνάψει σημαντικές συμφωνίες τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς, κάλεσε ταλαντούχους ποδοσφαιριστές γεννημένοι τα έτη 2003, 2004 και 2005 που πιστεύουν στον εαυτό τους κι έχουν αποδεδειγμένα τα προσόντα να πλαισιώσουν τη γερμανική ομάδα ώστε να δείξουν το ταλέντο τους.

Ολοι οι επίλεκτοι ποδοσφαιριστές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στο γήπεδο, εντυπωσιάζοντας τόσο τον κ. Sirus Motekellemi όσο και όλους τους παρευρισκόμενους σκάουτερς.

Οι υπεύθυνοι των Scouting Trials, Δημήτρης Πετκάκης και Αναστάσιος Μαραγκοζίδης αφού ευχαρίστησαν όλους για τη συμμετοχή τους, ανέφεραν ότι τα παιδιά που ξεχώρισαν θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στη Γερμανία και να δοκιμάσουνε εκ νέου τις δυνάμεις τους με την ομάδα της Καρλσρούης, η οποία αναζητά ταλέντα προκειμένου να πλαισιώσουν τα τμήματά της.