16ο Πασχαλινό Golden Cup 23-25/4/2020 Θεσσαλονίκη

924

Το 16o Golden Cup διοργανώνει ο ΟΑΣΠΕ στην ανοιξιάτικη Θεσσαλονίκη, μετά το Πάσχα και οι προετοιμασίες συνεχίζονται! Οι άνθρωποι του μοναδικού για τα ελληνικά δεδομένα Οργανισμού, κάθε ένας από το δικό του πόστο, φροντίζουν για μια ακόμη εξαιρετική ποδοσφαιρική γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από την Πέμπτη 23 Απριλίου ως και το Σάββατο 25 Απριλίου 2020 και αφορά σε τμήματα αγοριών και κοριτσιών Κ14, Κ12, Κ10 και Κ8!

Από το διαδικαστικό σκέλος του τουρνουά μέχρι και την επικοινωνία του, το πάθος και ο επαγγελματισμός που διακρίνουν τους διοργανωτές, διαμορφώνουν το απαιτούμενο κράμα για τη διασφάλιση μιας ακόμη επιτυχημένης διοργάνωσης.

Πρόκειται για την 16η έκδοση του συγκεκριμένου τουρνουά που έχει γίνει θεσμός και το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Μακεδονίας, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, του Δήμου Θεσσαλονίκης και άλλων σημαντικών φορέων.

Όλα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στο αθλητικό κέντρο Planet FC στην περιοχή του αεροδρομίου Μακεδονία. Οι φιλοξενούμενες ομάδες θα διαμείνουν σε πολυτελές 4* ξενοδοχείο με πλήρη διατροφή έχοντας την επίβλεψη του ΟΑΣΠΕ.

“Οι διοργανώσεις Golden Cup έχουν γίνει πλέον θεσμός, και κάθε χρόνο διοργανώνονται με σκοπό τη διάδοση του αθλήματος στις μικρότερες ηλικίες. Οι διοργανώσεις αφενός προβάλλουν την πόλη της Θεσσαλονίκης ως ένα διαχρονικό προορισμό και αφετέρου αναδεικνύουν τις συμμετέχουσες ομάδες μέσω το ευ αγωνίζεσθαι”, επισήμανε η πρόεδρος του ΟΑΣΠΕ και της οργανωτικής επιτροπής, Δώρα Ιωακειμίδου, και συνέχισε:
“Καλούμε τις ομάδες να συμμετάσχουν, καθώς συνεχίζουμε απρόσκοπτα να συμβάλουμε στην υγιή ανάπτυξη του παιδικού ποδοσφαίρου αναδεικνύοντας τους μικρούς ποδοσφαιριστές σε μεγάλους πρωταγωνιστές! Πρέπει να το ζήσεις για να καταλάβεις τη διαφορά!”

Χορηγός Επικοινωνίας ATLAS TV

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6977856866 & 2310 810837
Περισσότερα εδώ https://goldencup.gr/16o-paschalino-golden-cup-23-25-4-2020-thessaloniki/