ΕΑΚΕ: Μέσα στο Σαββατοκύριακο οι αποφάσεις της ΚΥΑ για τις Ακαδημίες

365

Οι επαφές και η προσπάθεια για επαναλειτουργία συνεχίζονται από την ΕΑΚΕ και η ανταπόκριση του κράτους είναι μεγάλη ώστε να αρχίσουν οι προπονήσεις με μπάλα των αθλητών άνω των 13 ετών τη Δευτέρα 18 Μαΐου σύμφωνα με το Πρωτόκολλο που βρίσκεται σε αναμονή μέσω ΚΥΑ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Α.Κ.Ε

«Μετά από σημερινή 15/5/20 επικοινωνία του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης Αθλητικών Κέντρων Ελλάδος κ. Δημήτρη Τσιώνα με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη ανακοινώθηκε προφορικά, πως σήμερα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη μεταξύ Υπουργείου Υγείας και Αθλητισμού για να οριστούν οι λεπτομέρειες επαναλειτουργίας του κλάδου από Δευτέρα ή Τρίτη κι εντός του Σαββατοκύριακου αναμένεται να βγει επίσημα η ΚΥΑ  (Κοινή Υπουργική Απόφαση) με τις λεπτομέρειες».

Θυμίζουμε ότι προηγήθηκε συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη την Τρίτη (12/5) των μελών της Ένωσης Αθλητικών Κέντρων Ελλάδας (ΕΑΚΕ) σε συνέχεια της προσπάθειας να ανοίξουν νωρίτερα τα ιδιωτικά αθλητικά κέντρα, ενώ την Πέμπτη 14/5 υπήρξε άλλη μια επαφή με τους κρατικούς φορείς και συγκεκριμένα με τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα , ώστε να του μεταφερθούν οι οικονομικές επιπτώσεις που από την παραμονή των λουκέτων στα αθλητικά κέντρα. Σε ένα ευδιάθετο κλίμα, ο Υπουργός άκουσε προσεκτικά τους προβληματισμούς και τις προτάσεις κι έδειξε διάθεση να ενισχύσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

#Μένουμε_ασφαλείς

#Μένουμε_ενεργοί